Primary tabs

Akutplejeenhed København har udskiftet whiteboards og arbejdssedler med elektroniske tavler fra CGI

Akutplejeenhed København har udskiftet whiteboards og arbejdssedler med elektroniske tavler fra CGI. Det frigør en halv time pr. vagthold pr. dag. Tid, som i stedet bliver brugt på borgerne.

Akutplejeenhed København har 60 boliger. Yderligere huser Vigerslevhus et rehabiliteringscenter med 30 pladser. De borgere, som kommer fra hospitalet til akutplejeenheden, er der i gennemsnit 26 dage, mens borgerne, som kommer fra eget hjem, typisk er der 15-20 dage. Altså er gennemstrømningen af borgere langsommere end på et hospital, men betydeligt hurtigere end på et plejehjem. Og da der samtidig er cirka 50 medarbejdere fordelt på 3 vagtlag til at tage sig af borgerne, kræver det god planlægning, stort overblik og tydelig kommunikation.

Indtil fornylig skete det med whiteboards, arbejdskalendere, arbejdssedler og diverse gule Post-it-notes, men nu har akutplejeenheden fået implementeret Visuel Ressource Overblik (VIRO) fra CGI. Her har medarbejderne via interaktive tavler overblik over samtlige boliger og borgere.