FlexProperty® er CGI´s tillægsmodul til Microsoft Dynamics AX til at imødekomme krav og behov i dagens internationale ejendomsadministrationsselskab. FlexProperty® kan anvendes af ejendomsadministratorer såvel som ejere af ejendomme og lejemål.

Det gennemsnitlige ejendomsadministrationsselskab har typisk flere forskellige software-løsninger til at styre sin virksomhed. Microsoft Dynamics AX til ejendomsadministration tilbyder et fuldt integreret alt i ét system, der kan automatisere manuelle processer og eliminere dobbeltindtastning af information i flere systemer.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX er en integreret og fleksibel ERP-løsning, der hjælper virksomheden med at tage forretningsmæssige beslutninger med større sikkerhed. Microsoft Dynamics AX fungerer som og sammen med de velkendte Microsoft programmer.

Opnå hurtigere ROI

Fordi FlexProperty® er bygget på gennemprøvede Microsoft-produkter og teknologier, kan din virksomhed drage fordel af eksisterende it-investeringer såsom Microsoft Office System applikationer og Microsoft Windows Server System.

Ejendomsadministration

FlexProperty® er et administrativt system til håndtering af lejekontrakter på arealer og bygninger fx åbne områder, parkeringspladser, pakhuse, forretnings- og kontor lejemål samt lejligheder. Der kan foretages beregning af lejeændringer, tjenesteydelser og gebyrer for vedligeholdelse mv. samt dertil knyttede betalinger. På grundlag af de indtastede oplysninger i FlexProperty® kan der automatisk genereres et eller flere fakturaforslag, som bruges til den endelige fakturering.

Kontrakten

Omdrejningspunktet er kontrakten (lejeaftalen) med tilhørende lejemål. Kontrakten indeholder de overordnede oplysninger om de enkelte lejeaftaler. Man kan tilknytte et ubegrænset antal lejemål pr. kontrakt. På kontrakten kan registreres information, såsom størrelse, betalingsadresser, opgaver (integreret med Microsoft Outlook), statushistorik, betalingshyppighed og datostyring af lejemålets ændringer. Fremleje og långivere kan håndteres. Tilbud kan oprettes og forvaltes fra kontrakten. Desuden er det muligt at vise statistik for kontrakten.

Lejemål

Når der bruges betegnelsen ’lejemål’, menes det i en bredere betydning, da der kan oprettes et vilkårligt antal lejemålstyper fx lejemål med eller uden bygning, lejlighed, kontor, butik, a conto opkrævninger, depositum o.l. Et lejemål er altid oprettet med tilknytning til en kontrakt (lejeaftale). På det enkelte lejemål kan der vedligeholdes oplysninger (fx lejebetingelser, vilkår, reguleringer og priser), der anvendes bl.a. som udgangspunkt for den automatiske lejemålsberegning.

Lyder det interessant?

Kontakt os allerede i dag på sales.flexproperty@cgi.com - eller ring til +45 44 78 40 00 og spørg efter vores FlexProperty eksperter.