Primære faneblade

Microsoft Dynamics AX - Lessor Payroll

100 % integreret lønsystem til Microsoft Dynamics AX

LESSOR Payroll er et fuldstændigt integreret lønsystem til Microsoft Dynamics AX. Løsningen findes til både Danmark og Norge. Med LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics AX får du en effektiv og fleksibel løsning, der er meget brugervenlig at arbejde med, og som benytter den brugerflade og de genveje, som du kender fra Microsoft Dynamics AX.

Stor fleksibilitet – mange faciliteter

Fleksibiliteten i LESSOR Payroll sikrer, at de særlige problemstillinger, der måtte være gældende for din virksomhed, vil kunne løses inden for standardmodellen, eventuelt ved hjælp af formel eller satsberegninger.

Med LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics AX får du mulighed for at lave mange forskellige udtræk og rapporter ved hjælp af standardfaciliteterne i Microsoft Dynamics AX, som naturligvis også gælder for løn. Du kan også benytte en specifik lønrapportgenerator, der kan hjælpe dig med udskrifterne. Alle rapporter og analyser kan naturligvis viderebearbejdes i fx Excel.

CGI’s lønspecialister hjælper dig til succes

CGI har egne specialister med mange års erfaring indenfor Lessor Payroll til Dynamics AX. De er altid klar til at hjælpe dig med at opnå succes med Lessor Payroll til Dynamics AX.

Læs mere på http://www.lessor.dk/ax