Universiteterne uddanner flere og flere it-folk, og de mange nye it-kompetencer er meget velkomne hos virksomhederne. De seneste fem år er uddannelsen af de såkaldte cand. it. er nærmest eksploderet ved de tre universiteter i Jylland – og de rammer ...
Få direkte adgang til nogle af Danmarks mest interessante virksomheder. CBS Career Fair danner rammerne om den direkte og personlige dialog mellem studerede og erhvervslivet. Fra CGI stiller vi med et hold af medarbejdere, som kan fortælle mere om mulighederne ...

CSR (Corporate Social Responsibility) har været en af CGI’s kerneværdier siden starten i 1976. Hos CGI er CSR opdelt i to niveauer: globalt og lokalt, hvor de lokale aktiviteter bl.a. omfatter det at udvikle initiativer, der passer i den lokale sammenhæng.

Vi tror på, at dette engagement er med til at bane vejen for en lovende fremtid for de kommende generationer.

At blive ansat i CGI giver dig mulighed for at deltage i udviklingen af det samfund, hvor vi lever og arbejder. Det giver dig mulighed for at tage medansvar og agere på en socialt ansvarlig og innovativ måde.

De vigtigste indsatsområder i Danmark er miljø, arbejdsplads og lokalsamfund. CGI deltager aktivt i samarbejdet mellem erhverv og uddannelsesinstitutioner, og medarbejderne opfordres til at tage del i forskellige miljømæssige initiativer som for eksempel at spare på strømmen, reducere papirforbruget og dele bil med kolleger. 

  • Vi tilbyder vores medarbejdere sundheds-, trivsels- og medejerprogrammer. Gode arbejdsforhold skal sikre vores medarbejderes udvikling og engagement.
  • I samarbejde med vores kunder skaber vi energi- og miljøvenlige løsninger.
  • Vi støtter også velgørende formål – de seneste år har vi valgt at støtte familier med kræftramte børn.
  • CGI støtter lokalsamfundene med projekter, der forbedrer de sociale, økonomiske eller miljømæssige vilkår. Fra f.eks. IT-Camp for Piger, IT-sikkerheds hackathon for studerende, IT Case Competition, til sponsering af foreninger og initiativer for børn og unge.
  • Vi tænker på miljøet, når vi udvikler bæredygtige arbejdsprocesser, deltager i grønne aktiviteter og tilbyder miljøvenlige it-løsninger.
  • Vi støtter Danmarks omstilling til vedvarende energi og har derfor forpligtet vores el-leverandør til at indkøbe strøm fra havvindmøller.

 

CSR