Universiteterne uddanner flere og flere it-folk, og de mange nye it-kompetencer er meget velkomne hos virksomhederne. De seneste fem år er uddannelsen af de såkaldte cand. it. er nærmest eksploderet ved de tre universiteter i Jylland – og de rammer ...
Karrieredagene samler Danmarks skarpeste studerende og dimittender, virksomheder og organisationer. Bliv klogere på dine karrieremuligheder hos CGI – en global virksomhed med en verden af muligheder. Vi ses på vores stand.

CSR (Corporate Social Responsibility) har været en af CGI’s kerneværdier siden starten i 1976. Hos CGI er CSR opdelt i to niveauer: globalt og lokalt, hvor de lokale aktiviteter bl.a. omfatter det at udvikle initiativer, der passer i den lokale sammenhæng.

Vi tror på, at dette engagement er med til at bane vejen for en lovende fremtid for de kommende generationer.

At blive ansat i CGI giver dig mulighed for at deltage i udviklingen af det samfund, hvor vi lever og arbejder. Det giver dig mulighed for at tage medansvar og agere på en socialt ansvarlig og innovativ måde.

De vigtigste indsatsområder i Danmark er miljø, arbejdsplads og lokalsamfund. CGI deltager aktivt i samarbejdet mellem erhverv og uddannelsesinstitutioner, og medarbejderne opfordres til at tage del i forskellige miljømæssige initiativer som for eksempel at spare på strømmen, reducere papirforbruget og dele bil med kolleger. 

  • Vi tilbyder vores medarbejdere sundheds-, trivsels- og medejerprogrammer. Gode arbejdsforhold skal sikre vores medarbejderes udvikling og engagement.
  • I samarbejde med vores kunder skaber vi energi- og miljøvenlige løsninger.
  • Vi støtter også velgørende formål – de seneste år har vi valgt at støtte familier med kræftramte børn.
  • CGI støtter lokalsamfundene med projekter, der forbedrer de sociale, økonomiske eller miljømæssige vilkår. Fra f.eks. IT-Camp for Piger, IT-sikkerheds hackathon for studerende, IT Case Competition, til sponsering af foreninger og initiativer for børn og unge.
  • Vi tænker på miljøet, når vi udvikler bæredygtige arbejdsprocesser, deltager i grønne aktiviteter og tilbyder miljøvenlige it-løsninger.
  • Vi støtter Danmarks omstilling til vedvarende energi og har derfor forpligtet vores el-leverandør til at indkøbe strøm fra havvindmøller.

 

CSR