LAD VORES HACKER TESTE DIN IT-SIKKERHED

I de kommende uger tager vores dygtige hacker imod din udfordring og tilbyder at lave en light-sårbarhedstest på én af din virksomheds offentligt tilgængelige applikationer*. Han er Certificeret Ethical Hacker og kender hackerens metoder og værktøjer – han bruger det bare til din fordel.

Testen består i et på forhånd aftalt angreb på din applikation, og bagefter får du en personlig tilbagemelding af en vores sikkerhedseksperter, så du får en fornemmelse af din virksomheds it-sikkerhed. Angrebet hverken skader eller stresser jeres system - og resultater og informationer i forbindelse med analysen behandles i fuld fortrolighed. Kontakt Kasper Parbo på tlf. 4242 2412 og hør mere om det kontrollerede hacker-angreb.

Vores sikkerhedseksperter har samlet 4 gode råd, der kan hjælpe dig med at styrke din it-sikkerhed.

Få de 4 ekspert-råd

Cybersecurity

Din største sikkerhedstrussel kan sidde lige ved siden af dig. Har du fokus på interne sikkerhedsbrud?

Læs blogindlægget her

Resultaterne af analysen peger også på, at kun 60 % af alle virksomheder har en it-beredskabsplan.

Se konklusionerne

* For at kunne udføre en light-sårbarhedstest af dit it-system er det vigtigt, at der er tale om en åben og offentlig tilgængelig applikation. Angrebet hverken skader eller stresser jeres system, ligesom der heller ikke efterlades spor eller lignende under analysen. Alle oplysninger, som CGI's medarbejdere - og især hackeren - kommer i kontakt med i forbindelse med sårbarhedsanalysen, behandles naturligvis i fortrolighed. Vi tilbyder ovenstående light-sårbarhedstest frem til 31. marts 2018. Prisen er kr. 15.000,- pr test. Hvis du har spørgsmål til analysen, er du velkommen til at kontakte os på cgi.dk@cgi.com Vi har én hacker på opgaven og dermed et begrænset antal test, så bestil dit kontrollerede angreb allerede i dag.