Morgendagens ERP-system er i skyen. Det er på en og samme tid både mere standardiseret og mere fleksibelt. For de mange virksomheder, der overvejer – eller måske er tvunget til – at opgradere eller udskifte deres gamle ERP-system, er det ...
In 2019, we conducted in-person interviews with 167 client executives in the manufacturing sector who are focusing on cybersecurity, digitization, data integration, Industry 4. 0 and customer centricity.

International ekspertise
Vi opbygger og udvikler vores internationale ekspertise gennem vores MES Centre of Excellence i Holland. Vores partnerskaber med førende MES- og ERP-leverandører - samt erfaring med trådløse forretningsløsninger - bringer ekstra fordele til de produktionsvirksomheder, der søger at drage fordel af nye teknologier. Vi tager en aktiv rolle i diverse fora omkring MES og er medlem af sammenslutningen MESA International.

Guide til evaluering af potentielle MES-løsninger
CGI udgiver også den årlige MES Product Survey, en uvurderlig guide til at hjælpe virksomheder med evaluering af potentielle MES-løsninger. Den 18. udgave af vores årlige MES Product Survey omfatter detaljerede oplysninger om mere end 70 MES-produkter.

I dag er der flere teknologier og løsninger at vælge imellem end nogensinde før. Dette giver MES købere en større mulighed for at finde den perfekte løsning, men øger også den udfordring at finde den. Vi kan rådgive dig i valget af den helt rigtige løsning blandt markedets mange leverandører.