Primære faneblade

Microsoft Dynamics AX - Formpipe LaserNet

Formatér al information fra papir, fax og email - og levér den direkte til dit ERP-system

LaserNet er en standard Input & Output-softwarepakke, der strømliner, forenkler og optimerer forretningskommunikation mellem virksomheder og virksomhedens øvrige interessenter. LaserNet bruges til print management samt design, konvertering og distribution af indgående og udgående forretningsdokumenter i alle formater. LaserNet bruges i dag af tusindvis af virksomheder i forskellige brancher verden over.

Med LaserNet kan du levere forretningsdokumenter i nøjagtig det format og det layout, som dine modtagere ønsker. Dette medvirker til at sikre de fremtidige krav til formater, levering og arkivering af forretningsdokumenter. Retslige krav vil blive sikret ved LaserNet, som understøtter både EuroSox, Sarbanes Oxley, Basel II regnskabsregler og forskellige lokale love, direktiver og standarder som fx OIOUBL, OIOXML. Lasernet understøtter også eBoks og NemHandel.

Let integration til eksisterende it-applikationer

LaserNet arrangerer, konverterer og distribuerer data fra forskellige kilder, applikationer og systemer og er designet til at kunne tilpasses organisationer af alle størrelser og typer. Løsningen kan let integreres med eksisterende it-applikationer for at lette overgangen fra arbejds- og papir-intensive processer til elektronisk dokumenthåndtering.

LaserNet er en SAP- og Microsoft-certificeret løsning som opfanger input og output og konverterer disse til det valgte dokumentdesign, og i en intelligent proces fremsendes disse dokumenter til print eller elektronisk distribution, såsom e-mail, fax, PDF-A, XML osv.

Med LaserNet opnår din virksomhed følgende:

  • Store besparelser på fakturering og generel dokumenthåndtering (porto, print, toner og medarbejdertid)
  • Nemmere tilpasning til kunders krav og ønsker til dokumenter og formater
  • Udførelsen af e-Fakturering - uanset ERP
  • Udførelsen af e-Indkøb – med automatisk ordrehåndtering
  • Hurtigere ERP-opgradering – opgradering af rapporter på få timer i stedet for dage
  • Nem vedligeholdelse af dokumentlayout og professionelt image – understøttelse af fx corporate guidelines på alle dokumenter
  • Bedre kundeservice med Online arkiv
  • Document Management og scanning – elektronisk arkivering sparer medarbejdernes tid og gør din virksomheds dokumenter tilgængelige uanset lokation
  • Med LaserNet opfyldes fremtidige krav til dokumenthåndtering, og løsningen er skræddersyet til at håndtere love og regler som fx SOX, EuroSox og Basel II. 

Samarbejde med Tabellae

For at sikre de allerbedste kompetencer til implementering af LaserNet, har CGI indgået et samarbejde med Tabellae, som er et konsulenthus med 100% fokus på implementering af LaserNet. Tabellae A/S er Skandinaviens mest erfarne LaserNet-hus. Tabellaes Output Management-konsulenter har installeret værdiskabende løsninger for mere end 300 danske mellemstore og store virksomheder.

Læs mere på www.formpipe.com/da