Primary tabs

Den næste generation af intelligente forretningsapplikationer er her nu. CGI stiller skarpt på fordelene og de nye, innovative muligheder med Microsoft Dynamics 365, Power BI og Advanced Analytics.

Vi inviterer til en inspirerende eftermiddag. Kom og bliv klogere på, hvordan Microsoft Dynamics 365 understøtter din virksomheds digitale transformation og skaber mere værdi.

Arrangementet er for både nuværende MS Dynamics-kunder og virksomheder, som overvejer at samle deres forretningsapplikationer i Microsofts anerkendte forretningsplatform.

Agenda

13.00
Velkomst og kort introduktion til CGI
Jacob Ringgaard - Vice President, CGI

13.15
Dynamics 365: Transformer måden, du driver din forretning på
Bo Møller - Principal, Dynamics 365 , Microsoft

13.45
Digital transformation: Strategi, beslutningsgrundlag og planlægning
Hvordan kommer du i gang med at digitalisere din virksomheds forretningsprocesser? Hør CGI's anbefalinger til virksomheder, som ønsker en grundlæggende plan - og dem, som allerede har en plan, men ønsker at afprøve nogle teser om digitalisering.
Uffe Pallesen – Director Consulting Services, CGI

14.15
Microsoft AppSource: En ny måde at implementere tillægsløsninger i Dynamics 365
Et godt eksempel er CGI's nye app, CDD (Consistent Data Distribution) til effektiv og sikker Master Data Management og Data Governance mellem flere juridiske enheder.
Jan Irring Larsen – Director, Solution & Data Management, CGI

14.45
Pause

15.15
Connected Field Service og Predictive Maintenance med IoT og Advanced Analytics
Sådan udvikler du din forretning med nye services, der kobler enheder og systemer sammen med kraftfulde analyseværktøjer i skyen.
Kim Nikolajsen - Team Manager, IoT & Advanced Analytics, CGI

15.45
Artificial Intelligence og Machine Learning med MS PowerBI
Brug Microsofts stærke ML- og AI-værktøjer i skyen (Microsoft Azure) og skab mere værdi med dine data. Konkrete eksempler og kundecases.
Jens Christian Volhøj – Director, Consulting Services, CGI

16.15
Performance Management
En sammenhængende tilgang til strategi, planlægning, rapportering og analyse baseret på moderne og åbne platforme. Effektive løsninger, der øger virksomheders performance og hjælper dem nå de opstillede mål.
Stig Thougaard - Director, Consulting Services, CGI

16.45
Tak for i dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmelding