”Djævelen er i detaljen" siger man, og det gælder i høj grad også i detailhandelen. Her er det afgørende, at hver enkelt butik og hver eneste medarbejder nøjagtigt følger den strategi og de planer, hovedkontoret har lagt.

På dette webinar viser vi hvor nemt det er at dele viden, planlægge aktiviteter og følge op på dem med Seebrite fra CGI. Seebrite er en banebrydende løsning til detailkæder, som gør business intelligence konkret og operationel for alle.

Med en enkel, brugervenlig app kan du engagere dine medarbejdere med handlingsorienteret indsigt og opgavelister, så alle i din organisation til enhver tid kender deres opgaver. Og ikke mindst gør Seebrite det nemt at følge op på aktiviteter og resultater. Seebrite er uafhængig af platform og udnytter din virksomheds eksisterende data og data warehouse til fulde.

Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan Seebrite kan understøtte væksten i din forretning. Du får også et konkret eksempel, når vi fortæller historien om hvordan virksomheden Plantasjen hver eneste dag har glæde af Seebrite. Du kommer til at møde specialister fra CGI i både Danmark og Norge.          

PROGRAM

Kl. 09.00 - 09.45

- Velkommen

- Kort introduktion af CGI og Retail BI

- Case: Plantasjen Nordic

- Live demonstration af Seebrite BI & Operations

- Spørgsmål og svar - tak for i dag

 Tilmeld dig her

 

FÅ MERE AT VIDE, KONTAKT

Jesper Lillelund
Director, Consulting
M: +45 23 23 41 43
E: jesper.lillelund@cgi.com

Mere om Seebrite