Oplev markedets mest moderne produktkonfigurator til Dynamics 365

Nu gentager vi succesen fra juni med webinaret om EasyCreator 365.

Investér en time af din formiddag og se, hvordan Easy Creator 365 lever op til sit navn, når det gælder let produktkonfiguration. Programpunkterne er de samme, men vi supplerer med information om nyeste funktionalitet i modulet.

Vi har udviklet Easy Creator til brugerne – uden store krav til it-tekniske færdigheder. Bygget på erfaringer fra de seneste 15 år har vi skabt markedets bedste produktkonfigurator til Microsoft Dynamics 365.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne på telefon 44784000 eller via e-mail til cgi.dk@cgi.com. Spørg efter René Mikkelsen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
CGI

Agenda

09.00 - 09.20
Hvorfor en ny og forbedret produktkonfigurator til Dynamics 365?
Hvad kan du bruge den til, og hvilke fordele skaber du for dig selv og din virksomhed?

09.20 - 09.40
Live demonstration af udvalgte funktioner i Easy Creator
Se hvordan man let konfigurerer produkter, varianter, styklister m.m., og hvordan ”almindelige” brugere kan opsætte produktmodeller på kort tid og helt uden brug af kodning.

09.40 - 09.50
Udnyt dit produktionsapparat optimalt – med de rigtige data
Mange virksomheder har et topmoderne produktionsapparat, men de begrænses af muligheden for at levere data til det. Se hvordan Easy Creator 365 kan skyde produktionsdata direkte ind i CNC-maskiner. Det giver en enorm besparelse i tid og øger fleksibiliteten i produktionen markant.

09.50 - 10.00
Spørgsmål og afrunding

 

Tilmeld dig her