Primary tabs

Kan I dokumentere, hvem der har adgang til jeres systemer?

Som it-ansvarlig kender du sikkert problemstillingen. Den øgede digitalisering er med til at gøre håndteringen af identitets- oag adgangskontrol endnu mere kompleks, ressourcekrævende og kritisk for din forretning - og det understreges nu yderligere af introduktionen af den nye EU persondataforordning i 2018. Det er essentielt at have 100 procent styr på virksomhedens brugere, roller og rettigheder.

Baseret på erfaringer fra en lang række projekter giver vores ekspert dig et indblik i, hvordan du kan styrke din virksomheds interne sikkerhed - og få overblik over brugere, governance og følsomme data, som forberedelse til den nye EU persondataforordning.

Vi retter derefter opmærksomheden mod din eksterne sikkerhed - og supplerer med hackerens vinkel på faktorer og faldgrupper, du bør være særligt opmærksom på netop nu. Mød vores etiske hacker, som også giver dig et indblik i, hvordan han på under 10 minutter afslørede en sårbarhed i et it-system, der håndterer personfølsomme oplysninger.

Tilmeld dig her

Udfyld og indsend denne formular

Om oplægsholderne

Vi stiller med et stærkt team bestående af Jan Rasmussen, som er director og ansvarlig for cybersecurity i CGI Danmark. Jan har dyb erfaring med it-sikkerhed fra hans tidligere rolle som CIO hos nogle af de største organisationer i Danmark. Han får selskab af Mikkel Brøndum, som er Certified Ethical Hacker hos CGI og kender alt til kriminelle hackeres arbejdsmetoder.

Få mere at vide: Kontakt os gerne

Jan Rasmussen
Director, Cybersecurity specialist
E: jan.rasmussen@cgi.com
M: 52 18 53 38