Primary tabs

Microsoft Dynamics FO – Easy Creator

Easy Creator - Styring og konfiguration af master data

Dagens markedsplads er under konstant forandring og det kræver nytænkning, nye designs og nye produkter for at kunne være med konkurrencemæssigt. Med Easy Creator – Configuration and Product Master Data Management – kan du realisere værdien af at skabe og vedligeholde dine egne produktlinjer.

Høj produktivitet og lave omkostninger

Ønsker du at tilføje nye varianter fx farve eller finish til dine produktlinjer? Har du behov for håndtering af forskellige størrelsestabeller til salg på hjemmemarkedet og eksport? Og alt sammen på tværs af vareelementer, varegrupper og måske endda forskellige selskaber.

Med Microsoft Dynamics 365 FO og Easy Creator bliver denne opgave hurtig, fleksibel og struktureret. Easy Creators kernefunktionalitet er en objektorienteret produktkonfigurator, som gør det muligt for brugeren at tilføje nye varianter, regler eller manipulationer ét og samme sted. Derved kan du uden programmering opdatere en hel produktlinje inklusiv konfigurationer med de nye data. Easy Creator er designet til at forenkle oprettelse og vedligeholdelse af produkt-stamdata og medvirke til løbende at skabe nye konfiguration i en foranderlig verden, hvor kunderne efterspørger skræddersyede produkter til masseproduktionspriser.

CGI’s specialister hjælper dig til succes

CGI har egne specialister med mange års erfaring indenfor produktkonfiguration og EasyCreator til Dynamics FO. De er altid klar til at hjælpe dig med at opnå succes med Easy Creator til Dynamics FO.

Yderligere information