De tider er for længst ovre, hvor virksomheders webshop blev styret af en separat afdeling, som kun arbejdede med onlinesalg.

I dagens detailmarked, hvor små marginaler kan udgøre forskellen på succes og fiasko, er fuld sammenhæng mellem alle salgskanaler og det bagvedliggende forretningssystem en absolut nødvendighed.

B2C- og B2B-virksomheder bliver ganske enkelt nødt til at tænke ud af boksen, bryde de gamle siloer ned og i stedet implementere ægte unified commerce - altså sammenhængende salg på tværs af alle kanaler, kampagner og medier.

Og det er lige netop det, Dynamicweb gør. Lige ud af boksen, uden omfattende kodning og komplekse tilretninger.

CGI HJÆLPER DIN VIRKSOMHED TIL ÆGTE UNIFIED COMMERCE MED DYNAMICWEB WEBSHOP

Dynamicweb centraliserer og kombinerer data fra CMS (content management system) med webshoppen og det øvrige forretningssystem.

Resultat: Alle data som fx produktinfo, billeder, priser og kampagner er samlet ét sted. Enhver ændring afspejles med det samme over alle salgskanaler og systemer. Kunderne får en bedre og mere sammenhængende købsoplevelse, og virksomheden får fuldt overblik med færre ressourcer.

En af de mange styrker ved Dynamicweb er den komplette integration til forretningsapplikationerne i  Microsoft Dynamics-familien. Og i samspil med en løsning fra LS Retail, fx LS Central, bliver Dynamicweb endnu stærkere.

Uanset hvad din virksomheds udgangspunkt er, kan CGI hjælpe. Vi er eksperter i it-løsninger til retail og handel, og vores omfattende erfaring, solide branchekendskab og dybe forretningsforståelse er din sikkerhed for succes med Dynamicweb.

Kontakt os nu og hør, hvordan du sammen med CGI og Dynamicweb kan implementere unified commerce.