Succesfuld DataHub er fundamentet for fremtidens elmarked Den omfattende it-løsning, som er udviklet og implementeret i et samarbejde mellem Energinet og CGI, er baseret på Big Data og danner grundlag for digital transformation og grøn omstilling.
Artikel Jyllands-Posten 2018 Flere produktionsvirksomheder er begyndt at eksperimentere med prædiktiv analyse og machine learning til at optimere produktionen og skabe nye tjenester. Men de fleste mangler stadig fundamentet: at indsamle sensordata systematisk. ...

Digitalisering af forretningsprocesser kan være afgørende for din virksomheds fortsatte vækst. Det har vi erfaret gennem vores samarbejde med en række nordiske pensions- og forsikringsselskaber, hvor digitalisering af bl.a. sagsbehandlingen har tilført stor forretningsværdi.

Vi deler meget gerne vores (og kundernes) erfaringer med dig på en 2-timers workshop, hvor vi sætter fokus på netop dine forretningsfordele. Kontakt vores ekspert allerede i dag.

CGI leverer outsourcing services til SEB Pension

Et af de selskaber, vi samarbejder med, er SEB Pension, hvor CGI bl.a. leverer arkiverings- og scanning services. Der er tale om en outsourcing service, hvor CGI leverer de services, der er forbundet med håndtering af det fysiske arkiv på pensionssager. Herudover leverer CGI scanning services, herunder (1) ad hoc scanning af nye og rekvirerede sager, og (2) på projektbasis at scanne/digitalisere en prioriteret delmængde af den samlede sagsmængde (ca. 8 Mio. sider).

SEB