07. maj 2020 - CGI genvalgt til at stå for drift og udvikling af vigtige toldsystemer Ny driftsaftale sikrer fortsat drift, udvikling og support af kritiske it-systemer til toldbehandling af varer til og fra Danmark CGI skal fortsat drive, videreudvikle ...
Financial institutions must transform compliance strategy to a digitised world and a holistic and transverse mindset can in some financial companies be perceived as a major challenge. However, change is necessary, and new technologies can accelerate the change. With ...

Digitalisering af forretningsprocesser kan være afgørende for din virksomheds fortsatte vækst. Det har vi erfaret gennem vores samarbejde med en række nordiske pensions- og forsikringsselskaber, hvor digitalisering af bl.a. sagsbehandlingen har tilført stor forretningsværdi.

Vi deler meget gerne vores (og kundernes) erfaringer med dig på en 2-timers workshop, hvor vi sætter fokus på netop dine forretningsfordele. Kontakt vores ekspert allerede i dag.

CGI leverer outsourcing services til SEB Pension

Et af de selskaber, vi samarbejder med, er SEB Pension, hvor CGI bl.a. leverer arkiverings- og scanning services. Der er tale om en outsourcing service, hvor CGI leverer de services, der er forbundet med håndtering af det fysiske arkiv på pensionssager. Herudover leverer CGI scanning services, herunder (1) ad hoc scanning af nye og rekvirerede sager, og (2) på projektbasis at scanne/digitalisere en prioriteret delmængde af den samlede sagsmængde (ca. 8 Mio. sider).

SEB