Primary tabs

Isabella - Få it-brikkerne på plads

Puslespil er en sjov hobby. Bare ikke, når det handler om din virksomheds it-systemer. Og slet ikke, når brikkerne ikke passer sammen.

ISABELLA FÅR GENNEMSIGTIGHED I FORRETNINGEN

Den jyske virksomhed Isabella, der er markedsledende inden for fortelte til campingvogne, havde med tiden fået udviklet et virksomhedssystem, som var blevet unødigt indviklet. Som sådan fungerede det. Men det bestod af mange subsystemer, og hver medarbejder havde stort set kun overblik over sit eget område. Ikke sidemandens. Ikke hele forretningen.

STANDARDLØSNING FJERNER PRIMITIVE ARBEJDSGANGE

Løsningen var at skrotte gamle systemer til fordel for en Microsoft-strategi med en komplet Microsoft Dynamics AX med bl.a. finans, løn, salg, indkøb, lagerstyring, logistik og produktion. Dertil kommer Easy Creator til Configuration and Product Master Data Management. Alt sammen implementeret som en standardløsning for at opnå en hurtigere og billigere implementering, bedre virksomhedsprocesser samt lettere opgradering sidenhen.

DET KRÆVER EN INDSATS

- Et ERP-system er aldrig bedre end de data, som bliver lagt ind. Shit in – shit out! Det kræver en indsats fra alle i virksomheden at få lagt korrekte data ind og at vedligeholde dem, konstaterer Helle Lund, som er CFO hos Isabella. Hun kan ikke sætte kroner og ører på, hvad Dynamics AX betyder for Isabella generelt.

SCANNERLØSNING OPTIMERER LAGERET

Isabella har haft særligt fokus på lageret i forbindelse med det nye virksomhedssystem. Arbejdsprocesser og dataopsamling er blevet optimeret med den Microsoft-certificerede scannerløsning RF-SMART, som er fuldt integreret med Dynamics AX. I stedet for at skulle udskrive pluklister, foretage plukket, notere det og taste det ind i Dynamics AX, bliver alle data automatisk overført til og fra en scanner. Den anviser, hvad den enkelte lagermedarbejder skal plukke, og når han plukker varen, scanner han samtidig en stregkode, hvorved plukket bliver registreret i Dynamics AX. Else Lund, it-systemansvarlig hos Isabella, er tilfreds med løsningen.