Primary tabs

  Teknisk funderet It-forretningsarkitekt

  Category: Business Analysis (functional and technical)
  City: Ballerup, Zealand, Denmark
  Position ID: J1220-2018
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Er du udvikler eller tekniker? Har du erfaring med at levere komplekse it-løsninger til den offentlige sektor? Vil du arbejde med de dygtigste kolleger, de nyeste værktøjer og spændende kunder og opgaver? Drømmer du om at arbejde i en global virksom-hed i vækst, med sund økonomi og højt til loftet?

  Så er du måske vores nye kollega. I CGI Danmark oplever vi nemlig vækst i Tax, Utilities & Retail afdelig. Det er blandt andet her, vi hjælper den offentlige sektor i Danmark med at gøre digital forvaltning til virkelighed og yde moderne og effektiv service borgere og virk-somheder.

  Vi søger en erfaren it-forretningsarkitekt, som kan kombinere sin indsigt i den offentlige sektor med forretningsforståelse og teknologi.

  Hvis det er dig, ved du, hvad der skal til, og det vil vi rigtig gerne høre mere om. Så send os din ansøgning nu og fortæl hvordan du kan bidrage til vores succes. Send også et par ord om dine erfaringer og resultater.

  Dit nye job
  Du bliver bindeleddet mellem kunden og udviklerne og har ansvar for at
  • Udarbejde funktionelle specifikationer i tæt dialog med kunde, udviklere og testere
  • Bidrage til design af brugervenlige løsninger
  • Dokumentere og formidle komplekse løsninger
  • Rådgive og undervise i de funktionelle og tekniske aspekter af løsningerne
  • Hjælpe med at udrede fejl og løse problemer

  Dine kvalifikationer
  • Du har en længerevarende, it-relateret uddannelse og kan sætte dig ind i komplekse it-løsninger, både på bruger- og systemniveau
  • Du har en analytisk tilgang, finder pragmatiske løsninger på komplekse pro-blemstillinger og kan arbejde både på det generelle og på det detaljerede ni-veau
  • Du er åben, kommunikerende og god til at skabe dialog med kolleger og kun-der
  • Du tager ansvar og kan vil arbejde tæt sammen med andre i et større pro-jektteam, hvor du byder ind med din viden, faglighed og indsigt
  • Du kommunikerer klart og professionelt på skrift og i tale, både på dansk og engelsk

  CGI - vi er noget ud over det sædvanlige
  I CGI arbejder vi sammen - ikke bare ved siden af hinanden. Vi tror nemlig på, at fremgang kommer når vi går fremad sammen.

  Vi giver dig de bedste værktøjer, de dygtigste kolleger og masser af plads til at vok-se i en global virksomhed med højt til loftet og internationale karrieremuligheder.

  I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi aldrig står stille. Vi er altid i bevægel-se for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af.

  Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

  Har du spørgsmål?
  Du er meget velkommen til at ringe til Director Ann Bendixen på tlf.: +45 40585573.

  Vi glæder os til at høre fra dig

  Arbejdssted: Ballerup
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale
  Ansøgningsfrist: 20. januar 2021

  Skills

  • Business Analysis

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.