Primary tabs

  Senior Forretningsarkitekt med tekniske evner

  Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
  City: Aarhus, Kolding, Zealand, Denmark
  Position ID: J1220-1930
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Har du forretningsmæssig indsigt i forsyningssektoren? Bygger du bro mellem kundernes behov og it? Kan du udfordre kunderne til at optimere deres processer, så deres it-løsning bliver optimal?

  CGI søger en senior forretningsarkitekt, som også har styr på det tekniske, til spændende opgaver for vores kunder i forsyningssektoren.

  Vi leverer nogle af branchens førende it-løsninger, blandt andet til salg og kundeservice, afregning og meter data management.
  Desuden hjælper vi kunderne med udviklings- og implementeringsprojekter baseret på blandt andet standard SaaS brancheløsninger samt Microsoft Dynamics 365 og Azure.

  Naturligvis har vi en idé om, hvad det kræver af personlighed, evner, faglighed, håndværk og erfaring. Men vi vil faktisk hellere høre, hvad du mener, der skal til.

  Så send os din ansøgning nu og fortæl, hvad du synes. Hvordan vil du være med til sikre vores succes? Fortæl også, hvor du har gjort det før, og hvordan du har bidraget.

  Inden vi når til den del, hvor vi fremhæver CGI i Danmark som en fantastisk virksomhed, får du lige et par stikord mere om stillingen som senior forretningsarkitekt:

  Forretningsforståelse er nøglen. Men vi ser gerne, at du også vil arbejde med teknikken, så du kan være med i store dele af projektforløbene.
  Kunderne er danske, men ofte med internationale samarbejdspartnere og underleverandører

  Til sidst lidt om os
  Vi synes selv, at CGI ikke er som alle de andre. For eksempel har vi et attraktivt aktieprogram, som gør os alle - også dig - til medejere af vores virksomhed.

  I CGI arbejder vi sammen - ikke bare ved siden af hinanden. Vi tror nemlig på, at fremgang kommer når vi går fremad sammen.

  Vi giver dig de bedste værktøjer, de dygtigste kolleger og masser af plads til at vokse i en global virksomhed med højt til loftet og internationale karrieremuligheder.

  Har du spørgsmål?
  Fang Ole Bach Andersen på 20 84 94 88 eller Tine Abildgaard Hansen på 42 14 12 60 og hør mere.

  Arbejdsstedet er på vores lokation i Aarhus eller Kolding, og vi vil rigtig gerne have din ansøgning hurtigst muligt, så vi kan byde dig velkommen senest den 1. marts 2021.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skills

  • Business Analysis

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.