Primary tabs

  Microsoft Dynamics 365/AX konsulent inden for produktkonfiguration og produktion

  Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
  City: Aarhus, Central Jutland, Denmark
  Position ID: J1120-0571
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Har du erfaring som it konsulent inden for produktion og i særdeleshed inden for produktkonfiguration? Vi tilbyder et spændende job med mange muligheder, både personlig og fagligt. Der er mulighed for at arbejde ud fra alle vores CGI - lokationer.

  Microsoft Dynamics i CGI
  CGI er en af Danmarks, Nordens og verdens største leverandører af Microsoft baserede løsninger, herunder Dynamics365 FO og tidligere AX-versioner Vi er 1.200 kolleger i koncernen som leverer Dynamics365 FO og AX til et stort antal kunder lokalt og globalt. Vi har dokumenteret høj kunde- og medarbejdertilfredshed og vi driver en meget sund forretning. En flad og kundefokuseret organisationsstruktur er med til at skabe en unik kultur til gavn for kunder, medarbejdere og aktionærer.

  Spidskompetence inden for produktkonfiguration
  CGI har igennem mange år leveret Dynamics løsninger til brancher, der har brug for en avanceret produktkonfigurator (møbel, døre, vinduer, ventilation m.v.). Vi benytter den konfigurator, der er i standard Dynamics 365/AX eller vores eget modul "Easy Creator". Easy Creator, der er Dynamics365 markedets stærkeste løsning, er i øjeblikket genstand for stor opmærksomhed – både fra nye kunder, hvor implementeringen er i gang og potentielle kunder, der overvejer at investere i en stærk konfigurator.

  Med opgraderingen af Easy Creator til Dynamics365 FO kan vi som standard tilbyde endnu flere muligheder, bl.a. integration til Dynamics365 CE og integration til eksterne webshops, og den version er modtaget så godt af markedet, at vi har brug for flere konsulenter, der er skarpe inden for produktkonfiguration.

  Dit kommende job
  Som specialist inden for produktkonfiguration i Dynamics365, vil du arbejde tæt sammen med vores produktchef på Easy Creator, samt teamet omkring løsningen, som omfatter kolleger i Danmark, Sverige og Indien. Du kommer til at arbejde i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere. Du vil indgå i et meget erfarent team og jobbet består b.la. af:

  • Dialog og sparring med kunder omkring produktkonfiguration og produktion
  • Dialog og sparring med kollegaer omkring tværgående processer
  • Analyse, design og beskrivelse af forretningsprocesser
  • Udarbejdelse af krav- og designspecifikationer
  • Analyse, implementering og support
  • Konfiguration, samt test og uddannelse
  • Pre-sale på nye sager

  Det tilbyder vi
  • Spændende opgaver, høj faglighed og professionalisme i et internationalt miljø.
  • En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi.
  • Attraktiv løn-, pensions- og aktiepakke
  • Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
  • Et team af dygtige kolleger med godt sammenhold, hvor omgangstonen er uformel.
  • Stor fleksibilitet i forhold til planlægning af dit arbejdsliv.
  • Mulighed for rejseaktivitet af både kortere og længere varighed.

  Derfor vælger vi dig
  Vi stiller ikke krav om en bestemt uddannelsesretning, men lægger vægt på høj forretningsmæssig forståelse, faglig dygtighed og engagement. Vi forventer, at du har flere års erfaring med Microsoft Dynamics365 eller AX og har arbejdet med større og komplekse Microsoft Dynamics løsninger, samt at du har dokumenteret erfaring med at implementere ERP med en produktkonfigurator.

  Som person skal du ønske at få indflydelse på dine omgivelser, men samtidig være en holdspiller. Du skal være ansvarsbevidst, proaktiv og kvalitetsbevidst, kunne arbejde selvstændigt og struktureret samt have gode kommunikationsevner mundtligt og skriftligt både på engelsk og dansk.

  I CGI lægger vi vægt på åbenhed, faglig dygtighed og engagement. Derfor søger vi en kollega med integritet, personlighed og holdninger, samt evnen til at kunne sige til og fra.

  Vi glæder os til at høre fra dig.


  Har du spørgsmål?
  Du er velkommen til at ringe til Director Jacob Wulff, tlf.: +45 28 14 93 51

  Arbejdssted: Ballerup, Aarhus, Kolding, Aalborg
  Tiltrædelse: Snarest

  Skills

  • Test Management
  • Microsoft Dynamics AX

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.