Director Consulting Services

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Aarhus, , Denmark
Position ID: J1119-0679
Employment Type: Full Time

Position Description

Afdelingsleder - Director Consulting Services, med ansvar for salg samt ledelse af medarbejdere og IT serviceforretning

Din kommende arbejdsplads
Hos CGI har vi momentum og overhaler mange af vores konkurrenter. Vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier og har brug for endnu flere dygtige medarbejdere, så vi fortsat kan indfri vores ambitioner om at vokse og samtidig være de bedste.

Til vores Public division som leverer, drifter og vedligeholder en række it-systemer hos flere statslige myndigheder, samt regioner og kommuner, søger vi en innovativ og dedikeret leder med solid erfaring i forretningsledelse, eksekvering af store og komplekse service- og projekt-leverancer til store offentlige kunder, og med evnen til at skabe vækst i forretningen.

Dit kommende job
I stillingen som Director Consulting Services bliver du medlem af afdelingsledelsen med refe-rence til direktøren for Public sector. Du får det overordnede ansvar for alle leverancer inden for dit forretningsområde, herunder udviklings- og transitionsprojekter, support-, drift- og vedligeholdelsesaftaler, konsulentydelser, mm.

Derudover driver du engagement management i form af programledelse, kontraktansvar, styre-gruppedeltagelse både internt og eksternt. Du har endvidere økonomiansvar for alle kontrakter indenfor eget forretningsområde.

Du bliver ansvarlig for kunderelation til en eller flere kunder. Du bliver, i tæt samarbejde med afdelingens øvrige ledelsesteam og bid management, ansvarlig for at drive nysalg igennem forberedelse og gennemførelse af udbud ved statslige kunder.

I rollen som Director Consulting Services bliver du personaleleder for de projektledere, forret-ningsarkitekter og udviklere der arbejder indenfor dine primære kunder. I alt ca 15 medarbejdere. Du står således til rådighed for motivation og sparring, afholder strukturerede 1:1 samtaler, samt årlige performance reviews og medarbejdertilfredshedssamtaler i overensstemmelse med CGIs processer.

Din profil
Vi søger en lederprofil, der kan varetage det overordnede ansvar for vores it-leverancer i den offentlige sektor og være med til at vedligeholde samt udvide kundeporteføljen.

Vi efterspørger følgende faglige kvalifikationer:
• Mindst 4 års erfaring med succesfuld eksekvering af store og komplekse it-leverancer
• Erfaren program- eller serviceleder med gennemslagskraft både internt og eksternt
• Evner håndtering af en kompleks forretning, mestrer budgetansvar og opfølgning på kontraktøkonomi
• Erfaren personaleleder med evne til at motivere, kommunikere og sparre med de for-skellige medarbejdere uanset rolle og niveau
• Kan dokumentere evne til at skabe vækst og samtidigt sikre en profitabel og sund for-retning
• Du har erfaring med it inden for den offentlige sektor og kendskab til arbejdsproces-ser, begreber og domænet i staten eller tilsvarende myndigheder
• Evner at drive og forberede store offentlige it-udbud ved kunder
• Vi ser gerne at du har erfaring med ledelse af it-leverancer, der udføres med near- og offshore leverancemodeller, men det er ikke et krav

Vi efterspørger følgende personlige kvalifikationer:
• Du har faglig stolthed og værdsætter nye udfordringer
• Du evner at samarbejde og skabe netværk på tværs i en stor organisation
• Du besidder personlig integritet og er handlekraftig
• Du er selvstændig, nytænkende og innovativ
• Du stiller høje krav til dig selv og kvaliteten i dit arbejde, og er vant til at andre gør det samme
• Du er god til at dele erfaringer og viden med dine omgivelser, og du er åben overfor selv at få ny viden i et lærende miljø

Du motiveres af at have ansvar for både kunder og medarbejdere på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Derudover skal du trives i en virksomhed med veldefinerede processer, hvor du driver forretningen i overensstemmelse med CGIs overordnede strategiske mål og rammerne herfor.

Du sætter en ære i at optimere og udvide forretningsområdet samt at optimere de kvalitets-mæssige mål inden for rammerne af økonomi, tid og ressourcer.

Da vi arbejder i en travl hverdag med stor kundekontakt, er det afgørende, at det falder dig naturligt at møde nye mennesker og opbygge relationer. Derudover, at du motiveres af at have flere opgaver i gang ad gangen. Vi ønsker os en profil, der er åben og kommunikativ, kan holde hovedet koldt i pressede situationer og på den måde sikre, at kunden føler sig tryg i samarbejdet med os.

Det er en forudsætning, at du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Det tilbyder vi
• Spændende kunder og udfordrende opgaver, høj faglighed og professionalisme
• En klar rolle og ansvar i stillingen
• Kompetence- og karriereudvikling, hvor du selv er med til at definere dine mål
• En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi
• Velordnede og definerede processer og rammer for arbejdet
• Et godt socialt miljø med respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
• Et team af dygtige kolleger - sammenhold og en uformel omgangstone
• Fleksibilitet i forhold til planlægning af dit arbejdsliv
• Medejerskab af verdens 5. største it-services virksomhed med Share Purchase Program

Er du den, vi søger?
Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest, vi rekrutterer derfor løbende.

Har du spørgsmål?
Du er meget velkommen til at ringe til direktør for Public Sector i CGI Danmark, Vice President Hans Lynnerup på tlf.: +45 44 78 40 00

Ansøgningsfrist: Løbende
Arbejdssted: Aarhus eller Ballerup
Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligt

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.