Business Intelligence Konsulent

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Aarhus, Capital, Denmark
Position ID: J0918-2478
Employment Type: Full Time

Position Description

Vil du være en del af Nordens førende team inden for Business Intelligence og Big Data? Drives du af at inddrage organisationerne i Business Intelligence, og på den måde sikre den maksimale værdi af de løsninger, du skaber sammen med dine kollegaer og kunderne? Så har du nu mulighed for en karriere i CGI

Din kommende arbejdsplads
CGI er verdens 5. største it- og konsulentvirksomhed, og vi har adgang til nogle af verdens mest avance-rede og gennemtestede teknologier. For at fortsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for en dygtig Bi-konsulent til vores Next-afdeling i enten Aarhus eller København.

Dit kommende job
I CGI Next arbejder vi bl.a. med IoT, Data visualization, Cloud Analytics, Data Science, Artificial Intelligence og Robotics. Som BI konsulent hos CGI vil du blive udfordret i flere forskellige discipliner inden for IT consulting,

Du kommer du til at indgå i et team af dygtige medarbejdere, som alle brænder for BI. I din rolle som BI Konsulent, vil du fra starten få direkte kundekontakt, og vil ofte indgå i hele projektforløbet, fra salg til implementering. Er du i starten af din BI-karriere vil der være massere af mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for dit felt.

Derudover vil dine arbejdsområder bl.a. være:

• Designe og udvikle Business Intelligence- og rapporteringsløsninger.
• Sikre tekniske løsninger, der imødekommer og måske endda overstiger kundernes behov og forventninger.
• Udføre konsulentrådgivning på højt fagligt niveau samt best practice for både kunder og kolleger.
• Deltage aktivt i presales og tilbudsarbejde.

Derfor vælger vi dig
Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for f.eks. Computer Science, Software Development eller Økonomi. Har du erhvervserfaring inden for konsulentbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig. Du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kolleger og de kunder, vi arbejder for. Det er vigtigt, at du er analytisk og procesorienteret og evner at sætte dig ind i en sammenhæng på et overordnet niveau for herefter at kunne gå ned i detaljen.

Nærmere bestemt ser vi gerne, at:

• Du interesserer dig for løbende at tilegne dig ny viden om branchen - for hele tiden at have den viden, som er nødvendig for at være den kompetente konsulent og sparringspartner for vores kunder.
• Du kan formulere dig fagligt i skrift og tale på dansk og engelsk.
• Du er vedholdende og bliver motiveret af at finde løsninger på de mange forskellige problemstillinger, vi møder i samarbejdet med vores kunder.
• Du er god til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Derfor vælger du os
Du har lyst til at gøre en forskel; I CGI sørger vi for at dit talent kommer i spil, således at du er med i udviklingen inden for BI og Big Data.

Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold, bl.a.:

• Medejerskab af verdens 5. største it-servicevirksomhed gennem vores Share Purchase Program
• Attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening
• Høj faglighed og professionalisme i et internationalt miljø
• Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
• En mentorordning
• En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi

Er du den, vi søger?
Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest, vi rekrutterer derfor løbende.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Stig Thougaard på telefonnr. +45 20 72 14 56 for mere information om jobbet.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.