Technical Solution Architect Dynamics 365/AX

Category: Architecture
City: Ballerup, , Denmark
Position ID: J0619-2344
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI lukker i øjeblikket store, nye aftaler med spændende kunder - vil du med ombord i Danmarks, Nordens og verdens førende it-servicevirksomhed inden for Microsoft Dynamics 365/AX? Vi søger en erfaren og ambitiøs teknisk arkitekt, der vil være med til at designe fremtidens it-løsninger.

Din kommende arbejdsplads
CGI er en global leverandør af Microsoft Dynamics 365/AX-løsninger, og vi oplever i vores danske forretning netop nu en massiv tilgang af nye kunder og projekter inden for dette felt. Derfor har vi brug for at udvide vores team med endnu flere dygtige kolleger – heriblandt en erfaren og ambitiøs teknisk arkitekt, der vil være med til at designe it-løsninger inden for Dynamics 365/AX-løsninger med flere kunder i drift på Dynamics365 Enterprise Edition.

Du bliver ansat ind i afdelingen Manufacturing, der vægter det sociale rigtig højt. Vi fejrer vores succeser og gør en ekstra indsats for at motivere og fremhæve det bedste i hinanden. Arbejdsmoralen er høj – vi ønsker alle at nå frem til det bedste resultat for vores kunder

Dit kommende job
Som Technical Solution Architect bliver din primære rolle at designe og styre de tekniske leverancer på projekter. Du vil sammen med projektlederen og den faglige arkitekt styre, guide og reviewe teamets leverancer. Du vil være kundens trusted advisor i forhold til at sammensætte den rette tekniske løsning. Du vil igennem dit arbejde bidrage til udvikling og tilpasning af eksisterende samt nye teknologiske løsninger, der forbedrer rammerne for vores kunder.

Du bliver også ansvarlig for at:
• Definere den tekniske del af projektet fra Diagnostic-fasen
• Kvalitetssikre tekniske specifikationer i tæt dialog med kunden, konsulenter, udviklere og testere
• Bidrage til design af brugervenlige løsninger
• Dokumentere og formidle komplekse løsninger
• Rådgive og undervise i de tekniske aspekter af løsningerne

Derfor vælger vi dig
Vi leder efter en initiativrig og udadvendt Technical Solution Architect, som vil tage ansvar for vores tekniske løsninger inden for Microsoft Dynamics 365/AX, og som har evnerne til at gå forrest, når vores kunder efterspørger komplekse og ekstraordinære løsninger.

Det er afgørende, at du motiveres af at have flere opgaver i gang på samme tid, da vi arbejder i en travl projektorganisation med stor kundekontakt. Vi ønsker os en ny kollega, der er åben og kommunikativ, og som kan holde hovedet koldt i pressede situationer, så kunden føler sig tryg i samarbejdet med os.

Du er en udadvendt person, som kan lytte til og forstå vores kunder, deres udfordringer og behov for løsninger. Du er god til at skabe dialog med kolleger og kunder og i samarbejde med dem finde de gode løsninger, der skaber værdi for kunden.

Det er et krav, at du er metodisk stærk, og har praktisk erfaring med Dynamics365. Derudover forstår du at formulere dig skriftligt på højt fagligt niveau. Du taler og skriver engelsk, da kommunikationen med vores internationale kunder, udviklere og testere ofte foregår på engelsk.

Du kan omsætte kundens ønsker og behov til krav og løsningsforslag. Derudover har du minimum 5 års dokumenteret erfaring som succesfuld teknisk arkitekt på store it-projekter.

Det tilbyder vi hos CGI
• Du bliver en del af en stor og førende it-servicevirksomhed inden for Microsoft Dynamics 365/AX
• Spændende opgaver, høj faglighed og professionalisme
• Kompetence- og karriereudvikling, hvor du selv er med til at definere dine mål
• En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi
• Velordnede og definerede processer og rammer for arbejdet
• Et godt socialt miljø med respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
• Et team af dygtige kolleger med godt sammenhold og en uformel omgangstone
• Fleksibilitet i forhold til planlægning af dit arbejdsliv
• Medejerskab af verdens 5. største it-servicevirksomhed gennem vores Share Purchase Program

Er du den, vi søger?
Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at ringe til Director Morten Bovien, tlf.nr.: 41 88 23 03 for mere information om jobbet

Arbejdssted: Ballerup
Tiltrædelse:Hurtigst muligt efter aftale
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende – send din ansøgning allerede i dag

Skills

  • Technical Architecture
  • MS Dynamics AX Process Manu

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.