Junior Business Performance Management Consulent

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Aarhus, , Denmark
Position ID: J0419-0179
Employment Type: Full Time

Position Description

Kunne du være interesseret i at rådgive og vejlede kunder inden for it-løsninger samtidig med at du fordyber dig i den bagvedliggende økonomi? CGI tilbyder et spændende, Hands-on job som junior konsulent i vores Performance Management-team.

Din kommende arbejdsplads
CGI er verdens 5. største it- og konsulentvirksomhed, og vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier. Performance Management-teamet er placeret i Aarhus, København og Aalborg, hvorfra vi leverer løsninger til kunder i hele Norden. Vi sætter en ære i at levere de bedste løsninger og konstant holde os up to date på, hvad der sker inden for Performance Management. Netop nu arbejder vi med datadrevet løsninger inden for finansielle og operationelle processer baseret på SAP BPC og Jedox, kombineret med statistiske værktøjer som f.eks. R.

Dit kommende job
Du vil i jobbet som junior konsulent have arbejdsopgaver indenfor bl.a.:

• Rådgivning, analyse og design af løsninger – med udgangspunkt i kundens situation og processer
• Implementering af løsninger – både i forhold til proces og applikation
• Sparring med og rådgivning til kunder i relation til budgettering, forecasting, konsolidering og analyse
• Deltagelse i mindre ad hoc-prægede kundeopgaver
• Videreudvikling af best practice
• Medvirke til at afholde og udarbejde kurser for kunder

Derfor vælger vi dig
Vi forestiller os, at du er på sidste år i din uddannelse eller lige har afsluttet din kandidatuddannelse inden for f.eks. Økonomi og derfor har en stærk faglig økonomisk profil. Har du erhvervserfaring inden for konsulentbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Du skal trives i arbejde med finansiel konsolidering, budgettering, forecasting, rapportering eller statistiske modeller og analyser som kan understøtte vores kunders forretning. Er du god til at arbejde avanceret i Excel i dag, kan du også blive god til de værktøjer, som CGI præsenterer til vores kunder.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kolleger og de kunder, vi arbejder for. Det er vigtigt, at du er analytisk og procesorienteret og evner at sætte dig ind i en sammenhæng på et overordnet niveau for herefter at kunne gå ned i detaljen.

Nærmere bestemt ser vi gerne, at:

• Du interesserer dig for løbende at tilegne dig ny viden om branchen - for hele tiden at have den viden, som er nødvendig for at være den kompetente konsulent.
• Du kan formulere dig fagligt i skrift og tale på dansk og engelsk.
• Du er vedholdende og bliver motiveret af at finde løsninger på de mange forskellige problemstillinger, vi møder i samarbejdet med vores kunder.
• Du er god til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Derfor vælger du os
Du har lyst til at gøre en forskel; I CGI sørger vi for at dit talent kommer i spil, således at du er med hvor det sker inden for Performance Management. Du får støtte i dygtige, erfarne kolleger, der klæder dig godt på til at kunne for derefter at lade dig få mere og mere selvstændigt ansvar.

Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold, bl.a.:

• Medejerskab af verdens 5. største it-servicevirksomhed gennem vores Share Purchase Program
• Attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening
• Høj faglighed og professionalisme i et internationalt miljø
• Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
• En mentorordning
• En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi

Er du den, vi søger?
Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Stillingen ønskes besat snarest, vi rekrutterer derfor løbende. Er du stadig i gang med studiet kan stillingen eventuelt startes som studentermedhjælper.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Stig Thougaard på telefonnr. +45 20 72 14 56 for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Aarhus
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Løbende

Skills

  • Financial Management

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.