CGI’s Talent Recruitment Program - Business Intelligence, Big Data m.v.

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Ballerup, Aarhus, , Denmark
Position ID: J0219-2311
Employment Type: Full Time

Position Description

Vil du være en del af Nordens førende team inden for Business Intelligence og Big Data? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i CGIs Talent Recruitment Program. I løbet af programmets 12 måneder udvikler du dig til at være godt på vej som top performer BI-konsulent og fortsætte i fastansættelse hos CGI.

Din kommende arbejdsplads
CGI er verdens 5. største it- og konsulentvirksomhed, og vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier. For at fortsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har lyst til at gøre en forskel, og som har talentet til at skabe udviklingen inden for BI og Big Data.

I CGI Next arbejder vi bl.a. med Data Integration, Business Intelligence & Advanced Analytics, Master Data Management, CPM, Cloud Analytics, Data Science, Artificial Intelligence & Machine Learning, IoT, Data visualization samt Emerging Technologies generelt.
Hvis disse spændende områder vækker din interesse, er vores Talent Recruitment Program en oplagt mulighed for dig.

Dit kommende job
Som en del af vores Talent Recruitment Program bliver du udfordret i flere forskellige discipliner inden for IT consulting, og vi skræddersyr programmet efter dine individuelle og forretningens behov. Som en del af programmet får du en mentor, der støtter dig gennem din faglige og personlige udvikling.

Programmet varer 12 måneder og består af en kombination af teoretisk træning og praktisk erfaring. Den teoretiske uddannelse finder primært sted i begyndelsen af programmet, mens programmets slutning primært fokuserer på oplæring i projekter og kundearbejde. Hele forløbet afsluttes med en casepræsentation, hvor du skal demonstrere den store viden, du har tilegnet dig under hele programmet.

Du bliver en del af et hårdtarbejdende team, hvor du bl.a. bliver inddraget i at:

• Designe og udvikle datadrevede løsninger.
• Sikre løsninger, der imødekommer og helst overstiger kundernes behov og forventninger og lever op til vores egne krav om altid at levere den bedste værdi for vores kunder
• Udføre konsulentrådgivning på højt fagligt niveau samt best practice for både kunder og kolleger.
• Deltage aktivt i presales og tilbudsarbejde
• Have en inspirerende og sjov arbejdsdag med dedikerede kollegaer

Derfor vælger vi dig
Du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for f.eks. Computer Science, Software Development eller økonomi. Har du erhvervserfaring inden for konsulentbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til dine kolleger og de kunder, vi arbejder for. Det er vigtigt, at du er analytisk og procesorienteret og kan sætte dig ind i en sammenhæng på et overordnet niveau for herefter at kunne gå ned i detaljen.

Vi ser gerne at:

• Du interesserer dig for løbende at tilegne dig ny viden om branchen, så du hele tiden har den viden, som er nødvendig for at være den kompetente konsulent og sparringspartner for vores kunder
• Du kan formulere dig fagligt i skrift og tale på dansk og engelsk.
• Du er vedholdende og bliver motiveret af at finde løsninger på de mange forskellige problemstillinger, vi møder i samarbejdet med vores kunder
• Du er god til at samarbejde på alle niveauer, både internt og eksternt.

Derfor vælger du os
Arbejdsglæde er altafgørende for både trivsel og succes. Derfor tilbyder vi i CGI ikke blot et spændende og udfordrende program, men også attraktive arbejdsforhold, bl.a. med:

• Medejerskab af verdens 5. største it-servicevirksomhed gennem vores Share Purchase Program
• Attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineforhold og en initiativrig aktivitetsforening
• Høj faglighed og professionalisme i et internationalt miljø
• Et godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
• En mentorordning
• En førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Heidi Nimb på telefonnr. +45 29 49 89 07 for mere information om jobbet.

Arbejdssted: Aarhus eller Ballerup
Antal ledige stillinger: 2-3
Tiltrædelse: 1. september 2019
Ansøgningsfrist: 1. maj 2019

Skills

  • Software Architecture

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.