LESSOR – En integreret løsning til Microsoft Dynamics NAV, der kan indeholde både løn, HR og tidsopsamling. En løsning, der bevarer værdien i din virksomhed.

LESSOR giver dig:

  • LØN: Lønafvikling med visualisering af lønberegning, fuld integration til bank, pension, eIndkomst og eBoks. Mulighed for tilbageførsel af løn og direkte integration til finansmodulet. Lønafregninger ligger gemt i løsningen, så du har en ”databank” der kan anvendes til statistik, korrektionskørsler eller til brug for videre rapportering.
  • HR: Lad systemet håndtere dokument-, opgave-, kursus- og kompetencestyring, organisationsdiagrammer samt rekruttering og håndtering af ansøgere.
  • TIDSOPSAMLING: Komme/gå registrering og håndtering af forskellige behov for tids- og fraværsberegninger med mulighed for direkte integration til lønmodulet.

Knytter du samtidig LESSOR-Portalen til, kan dine medarbejdere via en browseradgang vedligeholde stamdata og indtaste lønrelaterede data, såsom KM-registrering, fravær og løndele. Du kan uploade medarbejderes lønsedler, og fx give adgang til personalehåndbog eller opslagstavlefunktion.

Læs mere på www.lessor.dk.