ExFlow og CGI giver din virksomhed mere effektiv fakturagodkendelse for alle typer af leverandørfakturer. Med ExFlow® AX får du maksimal udnyttelse af din Dynamics AX-investering gennem øget automatisering i din leverandørfakturaproces.

Hvad er ExFlow® AX?

ExFlow AX er et add-on modul til Microsoft Dynamics AX, som øger effektiviteten og produktiviteten i dine kreditor- og indkøbsprocesser. Leverandørfakturaprocessen (Accounts Payable - AP) er blandt de mere komplekse finansielle processer i erhvervslivet i dag - og ExFlow AX sikrer dig en langt højere grad af automatisering, så du kan forbedre din virksomheds rentabilitet.

Løsningen skaber en hurtigere og mere præcis godkendelsesproces og bedre omkostningsstyring. Synlighed over din AP-proces kan minimere dine renteomkostninger, forbedre budgetprocessen - og så har det en grøn effekt gennem et reduceret papirforbrug.

For dig, der benytter Dynamics AX og ønsker en forbedret AP-proces

ExFlow AX er et Microsoft-certificeret add-on modul til AP-automation bygget på Dynamics AX. Så hvis du bruger Dynamics AX og ønsker at forbedre dine AP-processer - er ExFlow løsningen for dig!
Sammenlignet med andre løsninger er der i ExFlow ikke behov for integration og der er ingen synkronisering af hverken kreditorregistre eller kontoplaner. Alt håndteres i realtid, direkte i Dynamics AX.

Derfor foretrækker økonomiafdelinger ExFlow AX

  • ExFlow er bygget på Dynamics AX. Leverandørfaktura-godkendelser kan administreres direkte i Dynamics AX. Du undgår dermed at skulle arbejde i separate systemer
  • ExFlow bruger Dynamics AX’s egne data, så der ikke længere er behov for at synkronisere registre, såsom leverandører og kontoplaner
  • Eftersom alle opdateringer udføres direkte i Dynamics AX, behøver du ikke længere at vente på godkendt faktura, der skal synkroniseres med dit ERP-system
  • Det er muligt at spore fakturaer inden et godkendelses-workflow, direkte i Dynamics AX
  • Fakturabilleder, vedhæftede filer og godkendelseshistorik kan tilgås næsten overalt i Dynamics AX
  • Matchning af indkøbsordre-faktura sker på grundlag af antal/mængder, enhedspriser og kvitteringer direkte i Dynamics AX
  • Du får en velkendt brugergrænseflade og funktionalitet

Download factsheetet nedenfor og læs mere om ExFlow AX - og hvordan du med fordel kan kombinere ExFlow med vores services til håndtering af modtagelse af elektroniske fakturaer.