Dagens markedsplads er under konstant forandring og det kræver nytænkning, nye designs og nye produkter for at kunne være med konkurrencemæssigt. Med Easy Creator – Configuration and Product Master Data Management – kan du realisere værdien af at skabe og vedligeholde dine egne produktlinjer.

HØJ PRODUKTIVITET OG LAVE OMKOSTNINGER

Ønsker du at tilføje nye varianter fx farve eller finish til dine produktlinjer? Har du behov for håndtering af forskellige størrelsestabeller til salg på hjemmemarkedet og eksport? Og alt sammen på tværs af vareelementer, varegrupper og måske endda forskellige selskaber.

Med Microsoft Dynamics AX og Easy Creator bliver denne opgave hurtig, fleksibel og struktureret. Easy Creators kernefunktionalitet er en objektorienteret produktkonfigurator, som gør det muligt for brugeren at tilføje nye varianter, regler eller manipulationer ét og samme sted. Derved kan du uden programmering opdatere en hel produktlinje inklusiv konfigurationer med de nye data.

MASTER DATA ER ALTAFGØRENDE

Master Data er som blodet, der løber i årerne. Det er afgørende for effektiv drift af alle funktioner. T. Friedman, Gartner Inc., har blandt andre været talsmand for anerkendelse af, at mangel på integritet og ineffektiv vedligeholdelse af Master Data har mere dybtgående konsekvenser end tidligere antaget. Gyldig og struktureret Master Data er grundlaget for:

  • Evnen til at bringe nye produkter hurtigere på markedet
  • Mulighed for at tilbyde flere produktvarianter til lavere omkostninger
  • Nedsættelse af tid brugt i salgsprocessen fra tilbudsgivning til ordre

LET OG HURTIG OMSTILLING

Product Master Data Management genererer og vedligeholder alle data, således, at du let og hurtigt kan omstille produktionen til nye materialer og produktionsmetoder.

Eksempel på at indføre nye materialer:

Ændringer i materialer fx træ, glasfiber, vinyl eller aluminium, der alle har forskellige egenskaber fx tykkelse, kan via Easy Creator håndteres gennem modeller, så indførelse af et nyt materiale kan gøres på kort tid ud fra de beregninger, der automatisk udføres.