Løsningen til indscanning af fakturaer og andre dokumenter.

Som den eneste løsning på markedet tilbyder vi automatisk registrering af dokumenter, OCR afløftning, et avanceret godkendelsesflow samt et fuldtekst søgbart digital arkiv – som foregår i Microsoft Dynamic NAV.

Ud fra indscannede fakturaer og andre dokumenter skaber du skabeloner for den enkelte leverandør til brug for afløftning af data og oprettelse af eksempelvis købsbilag med forslag til kontering, eller match op mod købsordre ud fra fakturahoved eller linje-for-linje.

De indscannede pdf-dokumenter med samtlige data fra det originale bilag bliver gemt i Document Capture arkivet, hvilket gør det muligt, at fremfinde en faktura baseret ikke kun på data fra NAV, men også på information, der kun er registreret på den originale faktura, for eksempel specifikke referencenumre, leverandørnumre eller serienumre.

Modulet giver også overblik over, hvad status er på det enkelte bilag ude hos den aktuelle godkender, som har mulighed for at udføre sin gennemgang af bilag via NAV klienten eller en Web Portal.

Læs mere på continia.com