jens

Jens Christian Volhøj

Director, Cloud Practice

Den hastige udvikling inden for Artificial Intelligence og Machine Learning har skabt et enormt potentiale for it-sikkerhedsbranchen. Med cloud-baseret analyse af hele Big Data-økosystemet kan vi løfte cybersikkerheden op på et helt nyt, mere effektivt og mere produktivt niveau. Vi kan opdage nye trusler, unormal brugeradfærd og ondsindet aktivitet på netværk, computere og services uden at være begrænset af serverplads og computerkraft.

Man kan nemt blive fristet af al hypen om nye teknologier til at tro, at teknologi kan løse alle cybersikkerhedsproblemer. Men i realiteten gør teknologi alene ikke nogen forskel for sikkerheden.

Virksomheder har brug for en usynlig kombination af intelligente teknologier, konstant opdateret viden om nye trusler og unik viden fra højt specialiserede it-sikkerhedsmedarbejdere.

De har brug for True Intelligence, der kombinerer nye, teknologiske muligheder med gennemprøvede processer, viden om trusler og dygtige, engagerede medarbejdere, som kun har ét mål: At sætte dig i førersædet for din digitale forretning.

True Intelligence kan forandre måden, du arbejder med cybersikkerhed på i din virksomhed. Du kan udnytte Artificial Intelligence  sammen med konstant opdateret viden om nye trusler og overvågning i realtid. Du kan få et endnu mere tydeligt billede med Video Analytics af billeder fra videoovervågning. Og du kan få sensorsystemer, som lærer hele tiden og tilpasser sig ændringer i omgivelserne.

Nu kan du reagere hurtigt og præcist på enhver hændelse og ondsindet handling, uanset om den finder sted i cyberspace eller den fysiske verden, med erfarne sikkerhedsfolk og automation i perfekt samspil. Alt sammen mens du har fuld kontrol over din forretning.

Det er ikke blot en fremtidsvision, men virkeligheden, og CGI kan hjælpe dig med at få True Intelligence i din forretning og tage styringen.

Vi tænker det menneskelige aspekt ind i alle vores services inden for cybersikkerhed, og vi forstærker vores løsninger yderligere med fremtidssikker teknologi. Det gør vi på en bundsolid platform af 40 års erfaring fra nogle af verdens mest krævende it-miljøer, best practices og de nyeste teknologier.

Altid med vores krystalklare målsætning om hjælpe vores kunder til at få succes.

Om forfatteren

jens

Jens Christian Volhøj

Director, Cloud Practice

Jens Christian Volhøj har mere end 20 års erfaring med at opbygge nye forretningsområder inden for cloud, big data, advanced analytics, internet of things, business intelligence og data warehousing. Han er ansvarlig for Scandinavia Cloud Practice i CGI og leverer desuden rådgivningsydelser til nøglekunder. ...