Big Data er intet uden den rigtige brug

Man snakker om Big Datas tre v’er: volume, velocity og variety. Der er meget data (volume), data kommer med stor hastighed (velocity) og data er forskelligartede (variety). Hos CGI tilfører vi det sidste, men vigtigste v – value. Big Data er ikke en succes, fordi it-afdelingen kan håndtere enorme mængder data. Big Data er en succes, når data bliver brugt til at træffe ledelsesmæssige beslutninger. Eller når Big Data er grundlaget for at optimere din forretning og katalysator for innovation og forretningsudvikling.

Bring Big Data i spil i hverdagen

Arbejder du i detailbranchen, kan du ved at kombinere data fra en kundes kassebon og hendes loyalitetskort udsende individuel, målrettet reklame. Er kunden i nærheden af din butik, kan du automatisk sende en sms-besked med gode tilbud til hendes smartphone. Er du en del af transportbranchen, har du sikkert allerede vænnet dig til højteknologiske lastbiler. Med data fra vognene kan du automatisk optimere ruter, minimere dieselforbruget og undgå trafikuheld og forsinkelser.

Få mere at vide om mulighederne med Big Data

Big Data kan skabe stor værdi i alle brancher, så længe data bliver brugt målrettet og intelligent. Vi kan levere den teknologi og viden, der gør din Big Data til et af dine stærkeste kort på hånden.