Primary tabs

Catering service med CGI Aromi

Case study: Catering Services i Rovaniemi

Catering Services leverer dagligt mad til over 10.000 finner i forskellige aldre og med forskellige behov. CGI Aromi benyttes til at hjælpe med den daglige drift bl.a. varrierende menuplanlægning der er tilpasset sæssonens råvarer.

CONVERTING FOOD WASTE INTO COST SAVINGS WITH CGI WASTE MANAGER

Case Study: Fra madspild til besparelser

Salpaus, en af Finlands største erhvervsuddannelsesinstitutioner, ønskede et redskab til at rapportere og håndtere affald så dets medarbejdere kunne adressere madspildsproblemer og effektivisere deres arbejdsgange.

Driving sustainability across the food value chain with CGI Aromi

Case Study: Bæredygtig værdikæde fra A-Z

CGI har sammen med professionelle fødevarepartnere udviklet CGI Aromi til at hjælpe med at analysere og estimere fødevare forbrug, planlægge menuer og for at gøre 'food service' mere bæredygtigt.

Overblik

Aromi Overview

Optimering af kvaliteten, kvantiteten og prisfastsættelsen af fødevarer er en stor udfordring - og mulighed - for fødevareleverandører i hele verden, sammen med reduktion af madspild og CO2-udledning. I lyset af disse udfordringer, er det ultimative mål at levere fødevarer, som kunderne efterspørger - når og hvor de har brug dem.

CGI Aromi er en intelligent løsning, der fremmer fødevareservices i catering-, sundheds- og detailsektoren ved at strømline driften og udnytte realtidsdata. CGI Aromi understøtter hele livstidscyklussen - fra sammensætning af menuer til servering af måltider og betaling. Løsningen tilpasser sig de konstant skiftende krav (fx fra kunder, leverandører og offentlige myndigheder). Det giver fødevareleverandører plads til at fokusere mere på styring og udvikling af deres fødevareservices.

NØGLEBRANCHER

Catering

Catering

Centraliseret planlægning sparer ressourcer og sikrer kvalitet.
 

Healtcare

Sundhedssektoren

Nærende og lækre måltider til patienter og deres familier.

Se mere i vores brochure:

Øger hospitalsmads helbredende virkning

Retail

Detailhandel

Også effektiv til opskrifter og kommunikation.

Features and Benefits

Key Features

Funktioner

Opskrifter og menuer

Brug præcise data om ingredienser, ernæring, allergier, sæsonbestemte varer og priser til at udvikle opskrifter og menuer. Data opdateres automatisk fra integrerede produktdatabanker. Disse data gør det nemmere at sammensætte opskrifter og menuer, så de overholder fx ernæringsmæssige anbefalinger eller specielle diæter.

Bestilling af måltider og varer

Aromi's kundebaserede webshopinterface gør det nemt at bestille fødevarer og services fra forskellige leverandører. Ordreoplysninger inkl. sidste-minuts-ændringer leveres automatisk til køkkenet og faktureringssystemet. Ordrehåndteringen er både fleksibel og pålidelig.

Indkøb af fødevarer

Med Aromi er det muligt at købe ind og modtage fødevarer effektivt. Det sker vha. digitalisering af indkøbsprocesser og integration af disse med andre systemer, fx faktureringssystemer. Aromi kontrollerer også de leverede varers kvalitet, kvantitet og pris.

Madproduktion

Aromi styrer alle processer relateret til produktionen, herunder planlægning og udførelse, distribution og opbevaring, kundegruppe- og sæsonplanlægning. Det minimerer ligeledes spild vha. historiske data om spild og forudbestilling. Det sikrer også kvalitet og omkostningseffektivitet gennem optimeret planlægning af både udstyr og personale. Centraliseret planlægning hjælper med at producere menuer til individuelle lokationer, og alle detaljer fra ordrer, herunder specialdiæter, er samlet i et enkelt ugentligt dashboard.

Levering og forbrug

Aromi styrer processen for distribuering af måltider til forskellige steder. Gæster kan på forhånd se menuen online, så de ved, hvilket måltid de får.

Styring af madspild

Det er muligt at styre madspild ved at bruge data aktivt. Det reducerer ikke blot madspild og omkostninger, men også CO2-udledning.

Fordele

Kvalitet og omkostningseffektivitet

Centralt i Aromi er en smart styringsmodel, som giver uafhængige lokationer fleksibilitet. Samtidig opnår man fordelene ved en central planlægning fx bedre kvalitet og omkostningseffektivitet. Modellen automatiserer manuelle opgaver gennem hele fødevareservicelivscyklussen, den strømliner rapportering og understøtter datadrevet beslutningstagning.

Spiseoplevelse

Det er let at anvende ernæringsmæssige, allergiske og andre kostfaktorer ved udformning af opskrifter med Aromi. Desuden kan nøjagtige realtidsoplysninger om ernæringsfakta og måltidsingredienser kommunikeres til spisestederne via moderne kanaler, hvilket sikrer fødevaresikkerhed og gennemsigtighed.

Miljøbevidsthed

Aromi hjælper med at minimere CO2-udledningen i alle faser af fødevareproduktionen. Det sker ved at forudsige forbruget, så madspild undgås og anvende økologiske fødevarer i opskrifterne.