Primary tabs

Hvordan styrer du din virksomheds værdifulde applikationer?

Giver dine it-applikationer størst mulig værdi til din virksomhed? Få det optimale ud af dine it-investeringer og styrk virksomhedens vækst med effektiv styring af dine informationssystemer. Application Management er et konkret redskab til vedligeholdelse og ikke mindst forbedring af dine applikationers ydeevne - hvilket vil styrke hele din forretning.

Application Management giver dig et forspring

Stramme it-budgetter, øget it-kompleksitet, presset time-to-market og skiftende forretningskrav skaber tilsammen et spændende, men udfordrende marked at navigere i. Og det kan være svært at sikre, at din virksomheds applikationer giver den maksimale værdi.

Det kan vi hjælpe med: Vi tilbyder end-to-end Application Management-services, så du kan opbygge, drive, vedligeholde og udvikle din virksomheds applikationer med succes.

Derfor skal du vælge CGI som din partner

Vi har mere end 40 års erfaring med Application Management for store virksomheder i hele verden. Vi er stolte af vores langvarige partnerskaber med førende organisationer inden for den offentlige sektor, med finans-, tele- og forsyningsselskaber og virksomheder inden for produktion, detail og distribution. Vores lokale teams bakkes op af globale ressourcer, og det giver stærke resultater med kvalitetsleverancer og tilfredse kunder. Vores kundetilfredshed er i gennemsnit over 9 på en skala fra 1 til 10 - og det har den været i mange år.

  • Stærke, lokale teams med globale ressourcer i ryggen - og en lang historie med leverancer af høj kvalitet og meget tilfredse kunder

  • Fleksibel leverancemodel alt efter, hvad der passer bedst til kunden: Onsite, onshore, nearshore eller offshore

  • Standardiserede værktøjer og processer

  • Integreret servicemodel med fokus på forretningsmål og udbytte

  • Forudsigelig, målbar, gennemsigtig og udbyttebaseret prismodel

  • Udvidet skalerbarhed til on- og off-boarding af ressourcer

application services experience wowfactor en