Color Line vælger ny platform for salg og service i skibenes restauranter og butikker CGI har hjulpet Color Line med at implementere løsningen fra LS Retail, som først blev sat i drift på Color Line’s flagskib Color Hybrid - verdens ...
Kender du Anna? Det burde du måske… Ny teknologi og dedikerede medarbejdere giver Anna en ekstraordinær kundeoplevelse. Sætter I kunder som Anna i centrum? På få minutter kan du få kortlagt din Omnichannel-modenhed – og få et indblik i, ...

Digitale løsninger til detailhandel og service

CGI har mange års erfaring med it-løsninger til handels- og servicevirksomheder. Uanset om du driver en detailkæde, en grossistvirksomhed eller en servicevirksomhed (fx restaurant eller hotel) kan vi hjælpe dig med at udvikle din forretning.

Digital omstilling er altafgørende i et ekstremt konkurrencepræget marked, hvor kundernes forventninger er i konstant udvikling og kampen om deres loyalitet er hård. Og det er netop den digitale omstilling, vi er eksperter i.

Grundlæggende handler det om at optimere hele værdikæden fra indkøb, lager og distribution til kundekontakt, salg og loyalitetsprogrammer. Det kræver et overordnet, strategisk fokus på både de interne processer, på salg og kundeoplevelser - og på at få overblik over hele forretningen, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Og det kræver it-systemer, som understøtter strategien og lever op til de mange nye krav i dagens digitale verden.

CGI OG DYNAMICS 365: EN STÆRK KOMBINATION TIL RETAIL

CGI har hjulpet utallige virksomheder med digital omstilling, der skaber resultater. Vi leverer strategisk rådgivning, solid brancheerfaring fra detailhandel, grossister og servicevirksomheder, dyb forretningsforståelse og selvfølgelig branchens skarpeste it-kompetencer.

Mange af vores retail-løsninger bygger på Microsoft's stærke forretningsapplikationer i Dynamics 365-familien, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV)

UNIKKE KUNDEOPLEVELSER MED OMNICHANNEL

Vi kan hjælpe med strategi, nyimplementering af komplette Microsoft Dynamics 365-løsninger og opgradering af ældre systemer.

Desuden tilbyder vi en bred pallette af tillægsmoduler til Microsoft Dynamics (add-ons) fra CGI's partnere, og ikke mindst vores egenudviklede omnichannel-platform CGI Retail Xp360, som skaber unikke, sammenhængende kundeoplevelser i realtid.

Vores +4.000 retail-eksperter hjælper +800 kunder globalt på tværs af detailhandels- og grossist-virksomheder. CGI arbejder sammen med nogle af de største, globale kunder inden for retail-markedet, for eksempel seks af de største dagligvarekæder i Europa, hvor vi leverer omnichannel løsninger og ydelser.

Vores Global Retail and Consumer Services Center of Excellence i Lille, Frankrig, udvikler og arbejder med de nyeste retail-teknologier og -løsninger, som vi også kan levere til din virksomhed.

Desuden har vi omfattende kapaciteter inden for outsourcing, fx drift af infrastruktur, udvikling og vedligeholdelse af applikationer samt håndtering af forretningsprocesser.

DIGITALE LØSNINGER TIL RETAIL


Dynamics 365 BC

Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) er den nye, cloud-baserede version af den tidligere Dynamics NAV. CGI hjælper dig med at få det optimale ud af Dynamics 365 Business Central på alle fronter.


LS Retail

Med CGI får du maksimal værdi af din løsning fra LS Retail - en af verdens førende leverandører af sammenhængende forretningsløsninger til detailhandel og hospitality.


Applikationerne fra Lessor

Forenkler lønadministration, timeregistrering og HR management i Microsoft Dynamics. CGI implementerer og supporterer løsninger fra Lessor, så din virksomhed får endnu større udbytte af Microsoft Dynamics. 


Continia

Continias løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central sætter fart på dine interne processer. CGI sikrer succes med Continia, hurtigt og effektivt


Insightsoftware - Jet Insights & Jet Repports

Business Intelligence og rapportering direkte i Microsoft Dynamics 365. CGI er ekspert i Jet Global's løsninger og får din virksomhed i gang hurtigt, så du kan se resultater med det samme


Tasklet Factory

Optimer din lagerstyring og integrer Tasklet Factory's Mobile warehouse management system (WMS) i Microsoft Dynamics 365.  Tasklet Factory er også en løsning til stregkodescanning.


Dynamicweb

Skab en sammenhængende købs- og kundeoplevelse med en webshop fra Dynamicweb. CGI sørger for komplet integration af Microsoft Dynamics og LS Retail, så din virksomhed kan høste alle fordelene med unified commerce.


Seebrite
CGI introducerer Seebrite: En revolutionerende BI-løsning til detailkæder, som gør det enkelt at planlægge, handle og følge op på salgsudvikling, kampagner og meget mere.

Akeneo Product Information Management (PIM)

Akeneo

En Akeneo PIM-løsning forbedrer produktkvalitet og nøjagtighed mærkbart, mens den forenkler og fremskynder produktkatalogstyring.


Kontakt os nu for en uforpligtende snak, og opdag hvordan du sammen med CGI får et digitalt forspring.