Styrk din konkurrenceevne med cloud-services

Markedet ændrer sig konstant – det samme gør kravene til dine it-systemer. Virksomhedens effektivitet og position på markedet forudsætter, at du holder trit med udviklingen bl.a. gennem en fleksibel og omkostningseffektiv forretningsmodel. Cloud-services er en enkel måde at imødekomme dette på.

Med CGI’s cloud-services bevarer du kontrollen, øger sikkerheden og har samtidig adgang til de nyeste teknologier. Vores fleksible cloud-model gør det nemmere for dig at afprøve forskellige forretningsmuligheder – hurtigt og billigt. Dine brugere har adgang til de applikationer, de har brug for – når og hvor som helst de ønsker. Du betaler naturligvis kun efter forbrug.

Fleksible driftsmuligheder

Med CGI som leverandør af dine cloud-services får du adgang til konsulentekspertise og driftsmuligheder i et nordisk-baseret datacenter. Vores løsninger er designet, så de opfylder de strengeste krav fra både den private og offentlige sektor.
Produkter og processer er standardiserede, hvilket effektiviserer og forenkler implementering og ændringer. Med ét klik kan du bl.a. opdatere og tilføje applikationer og brugergrupper. Du er samtidig sikret en strømlinet integration til dine eksisterende it-løsninger.

Vores tætte partnerskab med Microsoft giver dig adgang til deres globale løsninger og til en hver tid opdaterede programmer.

Hør mere om din virksomheds potentiale med CGI’s cloud-services, kontakt

Søren Andersen
T: +45 25 18 82 36
E: soren.andersen@cgi.com