Business Process Services

Skal outsourcing være din katalysator for vækst?

Outsourcing er ikke længere blot et middel til besparelser og vækst. Det handler om fleksibilitet og om at frigøre ressourcer til at skabe forandringer og vækst!

Vi håndterer it- og forretningsprocesser med fokus på høj tilfredshed og vækst i vores kunders forretning. Med CGI's Business Process Services (BPS) kan din virksomhed reducere administrations- og driftsomkostninger ved at levere nye services hurtigere, forbedre kundetilfredsheden og øge virksomhedens fokus på de vigtigste kerneaktiviteter. Vores gode erfaringer med outsourcing opgaver hos virksomheder verden over minimerer dine risici og sikrer høj kvalitet og leverancesikkerhed.

Resultatet af et samarbejde med os er sikre og særdeles strømlinede arbejdsprocesser og øget produktivitet samt større gennemsigtighed. Med alle vores services sørger vi for at opbygge en køreplan, der skal sikre innovation og løbende forbedringer.

Vi har opdelt vores services i 5 brede ekspertiseområder. Finder du ikke den service, du har brug for, kan du besøge denne side og se, hvordan vi kan samarbejde om at etablere nye services på markedet.

Stor erfaring og ekspertise

  • Tværgående og branchefokuserede services, kombineret med et stærkt, lokalt partnerskab og fleksible globale leverancemodeller
  • ISO-certificerede processer og teknologiplatforme i verdensklasse.

Lyder det interessant?

Tag en dialog med os. Kontakt:

Lars Erik Stabell
M: +45 29 48 08 20
E: lars.erik.stabell@cgi.com