Business Consulting

Samarbejde om forandring

Som leder skal du konstant håndtere forandringer. Det kan fx være omformning af virksomhedeni forhold til nye muligheder på markedet, omstrukturing for at forbedre driften eller at reagere på nye regulativer og risici. Alle forandringer kræver en hurtig, velafprøvet og agil reaktion, som sikrer, at de rigtige mennesker, processer og teknologier er på plads for at opnå maksimal performance, uanset, de konkurrencemæssige og økonomiske forhold.

Med CGI’s Business Consulting har du adgang til al den nødvendige ekspertise til at hjælpe din virksomhed med at vokse, fremme omsætningen, forbedre effektiviteten og blive mere agil. CGI er blandt de førende, erfarne end-to-end it-service- og virksomhedsrådgivningsselskaber. Hos os finder du de kompetencer og den størrelse, der kræves for at kombinere tværindustriel, driftsmæssig og teknologisk ekspertise til at håndtere forandringer og få en vedvarende performance for virksomheden. Vi har en unik tilgang til rådgivning – vi lytter til vores kunder og innoverer sammen med dem for at sikre vedvarende succes.

Erfaringer og ekspertise

Tusindvis af virksomhedskonsulenter i hele CGI rådgiver nogle af de største og mest komplekse selskaber og offentlige myndigheder. Her er et par eksempler:

  • Vi har assisteret en globalt førende kosmetikvirksomhed med at omdefinere deres interne kontrolpolitik. Det reducerede virksomhedens risikoeksponering med næsten 75 % for deres datterselskaber i 40 lande.
  • Efter en fusion hjalp vi en førende logistikvirksomhed med at opdatere deres globale forsyningskæde, centralisere deres økonomiorganisation og rationalisere styringen af deres likviditet. Alt sammen i løbet af 8 måneder.
  • Vi har ydet rådgivningssupport til en global forsikringsleverandørs implementering af en ny salgstilgang samt indførelse af tablets i løbet af blot 6 måneder. Det resulterede i markant forbedret kundekontakt.

Lyder det interessant?

For yderligere information kontakt

Jens Cramon Engelbreth Mosegaard
M: +45 22 60 54 86
E: jens.cramon.mosegaard@cgi.com