Lau Bøgelund Larsen

Så nemt er det at arbejde med apps i Microsoft Dynamics 365

Så nemt er det at arbejde med apps i Microsoft Dynamics 365

For en garvet Dynamics AX-mand som mig er det spændende at udforske de nye muligheder, vi får med Microsoft Dynamics 365 for Operations. Vidste du for eksempel, at du nu kan få adgang til dit ERP-system på de platforme, du bruger i din hverdag? På den måde kan du fx arbejde med dine data og dine forretningsprocesser fra mobile enheder.

Jeg satte mig for nylig for i praksis at afprøve, hvad man kan med de mobile enheder på Dynamics 365-platformen. Anledningen var CGI Danmarks årlige Technical BootCamp, hvor AX-eksperter fra flere CGI-lande samles for at udveksle erfaringer og dele viden på tværs af sektorer og landegrænser – naturligvis med henblik på at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Én app, to funktioner, tre dage

Jeg udviklede en app, der tjente to formål.

Dels understøttede den faciliteringen af vores Technical BootCamp med bl.a. agenda, en oversigt over oplæg og talere samt mulighed for at sammensætte sit eget program og rate de forskellige oplæg.

Dels blev appen brugt til at belyse det tekniske og bærende aspekt af bootcampen, da den var et eksempel på, hvor nemt og hurtigt det er at lave en app i det nye Dynamics 365. Mine kolleger fik altså både lejlighed til at bruge appen og til at prøve at ”skille den ad”.

Det tog mig kun tre dage at udvikle appen til vores bootcamp, og det var fascinerende at se, hvordan integrationen mellem mobil og ERP lod data strømme direkte ind fra appen i Dynamics 365. For dig betyder det mulighed for at:

    • Lave skræddersyede applikationer til dine folk 'on the road'
    • Simplificere komplekse procedurer med smarte apps, hvor du benytter de funktioner, dine devices har - så som GPS og kamera
    • Bruge den device, der passer dig i din arbejdsdag - såvel smartphone som tablet eller laptop

Skræddersyede apps

Der kommer løbende nye apps fra Microsoft – for eksempel Warehouse Management og Expense Management, men du kan altså også selv udvikle apps ud fra dine særlige behov og integrere dem med dit ERP-system – som du netop har læst et eksempel på.

Det er både overraskende nemt og overraskende hurtigt.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte.

Du er også velkommen til at kontakte min kollega:

Uffe Pallesen
E: uffe.pallesen@cgi.com
M: 52 18 53 35

Blog moderation guidelines and term of use