Supporten på Microsoft Dynamics AX 2009 udløber i april 2018!

Spørgsmålet er nu: Hvordan kommer du så hele vejen rundt om din Microsoft Dynamics AX 2009-løsning, så du sikrer, at din virksomhed ikke kommer i problemer ved supportens udløb?

Foretag en grundig gennemgang

Du bør få foretaget en grundig evaluering af din Dynamics AX 2009-løsning af en professionel partner, som kan vurdere og analysere:

  • Installerede tredjeparts produkter og deres roadmap efter april 2018
  • Integrationer bygget til/fra din Microsoft Dynamics AX 2009-løsning
  • Øvrig installeret software, der understøtter løsningen
  • Servere, der er tilknyttet løsningen
  • Brugernes pc’er

Andre områder af interesse fx it-revision og Persondataforordningen bør også inkluderes i evalueringen, lige som du bør kigge på din it-strategi for de kommende 3-5 år.

Få hjælp INDEN supporten udløber

For netop at vurdere hvilke udfordringer din virksomhed kan støde ind i, har vi udviklet servicen ’Microsoft Dynamics AX 2009 End of Support-evaluering’, som du kan gøre brug af.

Med denne service får du en reel risikovurdering: Vi finder ud af, om din virksomhed kan blive ramt af udfordringer, når supporten på Microsoft Dynamics AX 2009 udløber, og du får i en rapport vores anbefalinger af, hvad du bør gøre for at minimere risici eller helt undgå problemer.

Forløbet omkring udarbejdelsen af evalueringsrapporten vil foregå efter denne model:

 

Om forfatteren

CGI DK Microsoft-ekspert

CGI DK Microsoft-ekspert

CGI er en af Danmarks største Microsoft-partnere, med indgående branchekendskab og en stærk organisation med mere end 300 Microsoft-konsulenter, der har dyb ekspertise inden for Microsoft Dynamics 365.