Mediecenter

Artikler

Artikler
Titel/Uddrag Download PDF Sider/filstørrelse
GDPR information with JIRA
Læs mere
Indgår immaterielle anlæg i dit regnskab?

Er du opmærksom på den ændring i Årsregnskabsloven, som betyder, at du i dit ERP-system, fx Microsoft Dynamics AX/365, skal behandle immaterielle anlæg anderledes end hidtil? Vi kan hjælpe dig med at leve op til lovens krav - spørg os om hjælp til at konfigurere din løsning. 

Læs mere
Det tager kun 10 minutter… at hacke et personfølsomt it-system

10 minutter. Så lang tid tog det CGI’s etiske hacker at finde sårbarheder i et it-system, der håndterer personfølsomme oplysninger. Havde Mikkel Brøndum ikke været på CGI’s lønningsliste, og havde ”angrebet” ikke været bestilt af en kunde, kunne historien have været ganske alvorlig.

Læs mere
5 gode grunde til at se nærmere på Microsoft Dynamics 365

Microsoft har lanceret - ikke blot nyeste version, men - en helt ny generation af Dynamics AX: en løsning, som forener ERP og CRM i skyen, så din virksomhed kan udnytte de digitale muligheder endnu bedre end du gør i dag. Her kan du læse 5 gode grunde til at se nærmere på den nye løsning.

Læs mere
Genvej til digital indsigt – bygget til Microsoft Dynamics

Rejsen imod en solid Business Intelligence(BI)-løsning virker uoverskuelig og lang for mange. Der eksisterer et utal af løsninger, myter og nye begreber, som får mange beslutningstagere til at tøve med at begive sig ud i et BI-projekt. Men der er hjælp at hente. Vi hjælper med at aflive myterne om BI og rådgiver dig inden for alle faserne af et BI-projekt. Men vi stopper ikke her, vi hjælper nemlig samtidig med at realisere den ønskede værdi fra BI-investeringen.

Læs mere
De første afsløringer om Dynamics NAV 2017

Få et smugkig - vi skriver hjem fra Microsoft Directions i USA, hvor den nye version er blevet præsenteret.

Læs mere
Nem og ukompliceret Integration mellem Dynamics NAV og Dynamics CRM

Med Microsoft Dynamics NAV 2016 er det blevet muligt nemt og hurtigt at koble ERP og CRM sammen.

Læs mere
Fra projekt til langvarigt trygt samarbejde

Enhver virksomhed, der har investeret i et ERP-system, ønsker naturligvis at sikre den investering. Alligevel er der mange virksomheder, der ikke får opgraderet deres system. Det er typisk en større og dyr opgave og ofte en lang og besværlig proces, som tapper energi og kræfter ud af enhver organisation. Men hvad nu hvis du kunne finde sammen med en partner, som har mange års erfaringer med implementeringer af standard it-systemer og oven i købet tilbyder et efterfølgende samarbejde, der sikrer en stabil drift af dine systemer? Plus en ordning, hvor systemerne vedligeholdes og udvikles i takt med de ambitioner, som din virksomhed har?

Læs mere
CGI Beacon: følg dine kunders adfærd og udnyt de digitale muligheder

Udnyt CGI Beacon og vores erfaringer med Beacon-teknologien til at give bedre kundeoplevelser, øge dit salg - og tjene flere penge. Smartphones og apps giver dig fantastiske muligheder. Hos os får du en cloud-baseret platform, som gør det muligt at få udbytte af iBeacon-teknologien uden forhåndsinvesteringer eller udviklingsprojekter. Platformen er skalerbar, fra det mindre lokale projekt til store installationer på tværs af landegrænser.

Læs mere
CGI CommunityCare360 er grundstenen i nyt telemedicinsk projekt

ACQUIRE-HF er et nyt telemedicinsk projekt, som med støtte fra Patient@home skal udvikle og teste den kliniske og økonomiske effekt af en interaktiv, integreret og web-baseret platform, der kan forbedre livskvaliteten og behandlingen af patienter med hjertesvigt. 

Læs mere
Kundeundersøgelse: Vi har brug for digitale løsninger

Hvert år undersøger vi vores kunders forretningsprioriteter, deres væsentligste udfordringer og muligheder. I år har vi gennemført 965 personlige interview i 17 lande, heraf 167 interviews i den finansielle sektor, hvor du kan se resultaterne her.

Læs mere
Flyt forecast- og budgetprocessen ind i Microsoft Dynamics AX 2012 R2 og udnyt den stærke integration til Microsoft Excel

Med frigivelsen af Microsoft Dynamics AX 2012 R2 fulgte den nye fleksible budgetplanfunktionalitet, som gør det muligt at flytte den overordnede forecast- og budgetproces ind i Dynamics AX. I funktionaliteten er indbygget en stærk to-vejs integration til Microsoft Excel, som gør det let og effektivt at hente data til budgetter og forecast fra hele organisationen. Med budgetdataene inde i Dynamics AX udvides også rapporteringsmulighederne – dels i rapporteringsværktøjet Management Reporter, der som standard følger med Dynamics AX 2012 R3, og dels i form af en særskilt budgetplan-kube.

Læs mere
CGI skal hjælpe Oslos skoler med nyt ICT-løft

CGI udvikler og leverer en moderne cloud-løsning, der kan bruges på Windows og Mac arbejdsstationer, tablets og smartphones. Løsningen tilbyder 200 uddannelses- applikationer til over 50.000 arbejdspladser.

Læs mere
Ny løsning til opgørelse af undervisning

I efteråret 2014 udrulles en ny løsning til opgørelse af udbudt undervisning og vejledning på de videregående uddannelser. Løsningen, som CGI udvikler for Ministeriet for Uddannelse og Forskning, giver brugerne et redskab til at indberette undervisnings- og vejledningslektioner. Indberetningen skal foretages to gange om året.

Læs mere
Lifecycle services – et overblik over værktøjskassen

Vi har skrevet og talt meget om Lifecycle Services gennem det seneste år. Med frigivelsen af AX 2012 R3 synes vi tiden er inde, til at give et fornyet overblik.

Læs mere
Vejen til en sikker implementering af Dynamics AX

Hos CGI arbejder vi intenst med Microsoft Dynamics Lifecycle Services, som understøtter arbejdet under hele Dynamics AX-løsningens livscyklus.

Læs mere
Et kig på Business Process modeller i Microsoft Dynamics AX

Lifecycle Services er en samling af onlineværktøjer, der understøtter implementering og vedligeholdelse af Microsoft Dynamics AX. Ét af disse værktøjer er Business Process Modeller (BPM), som har til formål at dokumentere og formidle de forretningsprocesser, som understøttes af Microsoft Dynamics AX i netop din virksomhed.

Læs mere
Er du klar til fremtidens forbrugeradfærd?

Hvordan ser du fremtiden, og hvordan understøtter jeres nuværende værktøjskasse den fremtid og de behov, som jeres kunder efterspørger?

Læs mere
Succesfuld STADS-sammenlægning på AU

En stram deadline og årtiers forskelligartet brug af STADS var to af udfordringerne, da Aarhus Universitet i 2013 skulle sammenlægge STADS-installationer. Datakonverteringen blev en vellykket øvelse i at få organisation og it til at arbejde sammen.

Læs mere
Et skridt nærmere digitale eksamensbeviser

Digitaliseringsstyrelsen har netop offentliggjort en række tiltag for den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Et nyt initiativ er en foranalyse af en digital uddannelsesmappe.

Læs mere
Opgør undervisningen - og få mere ud af den

Læs vores rapport til Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, som handler netop om at opgøre undervisning på de videregående uddannelser. Fire konkrete modeller præsenterer, hvordan opgørelser kan føre til gode, aktive data for institutionerne selv.

Læs mere
MitUni giver de studerende studiet i lommen

MitUni skal samle alle studieinformationer. De studerende skal med deres smartphones eller tablets kunne holde sig opdaterede og fx tilmelde sig eksamener og kurser.

Læs mere
Customer Experience Management

Vil du have loyale kunder, som køber mere? Så skal du udnytte den guldgrube af data, som din virksomhed allerede har, til at kommunikere målrettet med hver enkelt kunde. Det kan du med Customer Experience Management.

Læs mere
En komplet løsning til nutidens detailkæde - LS Retail 2016

LS Retail 2016 er en komplet og moderne løsning til nutidens detailforretning. Løsingen, som er et certificeret Microsoft add-on, tilføjer branchespecifik funktionalitet til Microsoft Dynamics NAV 2013, der hvor det giver mening og værdi.

Læs mere